上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
132  124.0k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-11 07:00 PM 發表

清楚一點!我係上季先學,唔駛灰心!:096:
探埋教主先食飯,聽日自己買[太平洋]位置:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-13 10:41 PM 發表

無參考價值!:025: 因你果邊賠晒水,快啲係香港開番個外幣戶口!:071:
入嚟探吓教主先:071: 吸旺氣,去青頭:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-14 08:15 PM 發表

真係幾旺!:096: 點解唔留低隻馬,等我對吓,跑條pQ過吓癮!:071:
文家良打電話嚟叫我賭隻滿高:131: 雙李响摘星樓擺左四圍走話等隻滿高跑完番嚟就請隻馬食紅蘿蔔:071:

我穩陣啲賭位置:041: 話晒少爺仔脾氣非常臭吋,勁似我,心情吾好,尺寸拿握差啲就跑第三,都係位置穩陣,我會揾埋雙李文家良相量策騎指示,要隻馬跑得舒服啲,等人馬一齊舒服,咁我又收錢舒服:131:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-14 09:45 PM 發表

文家良打電話嚟叫我賭隻滿高:131: 雙李响摘星樓擺左四圍走話等隻滿高跑完番嚟就請隻馬食紅蘿蔔:071:

我穩陣啲賭位置:041: 話晒少爺仔脾氣非常臭吋,勁似我,心情吾好,尺寸拿握差啲就跑第三,都係位置穩陣,我 ...
呢埸可以博佢華華華打到嚟:071: 華人線,文家良做帶頭大佬,收呂健威,姚本輝0靚,三入頭人.

有可能得嚟又有分頭,我啲單T同單式三重彩其實先係天下無敵:086: 係某BLOG啲知心友先知,所以個個去女油,揾埋版主一齊推油.:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-14 09:54 PM 發表

呢埸可以博佢華華華打到嚟:071: 華人線,文家良做帶頭大佬,收呂健威,姚本輝做0靚仔,三入頭華人.

有可能得嚟又有分頭,我啲單T同單式三重彩其實先係天下無敵:086: 係某BLOG啲知心友先知,所以個個去女油,揾埋 ...
老西都扮吓專家吹大啲,吾係冇人信我識文家良:071: 我又同過巫斯義一齊食過多舊魚,佢同我講[危險],你好[英俊]喎,可惜只識游水吾識跑,呢鑊真係[危險]得嚟夠晒[英俊].老巫叫我呢埸吾好買佢,要賭就賭佢同鄉生冼:131: ,包保周身痕,因為實有錢响身.:098:

回覆 #2092 dehum 的帖子

文家良果隻係馬房料,:131: 呂健威同姚本輝係自度:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-22 12:06 AM 發表
第5場     海鷗讓賽 , 15:00 , 第4班, 草地, "B+2" , 1600米
揀定隻10【鴻福星威】老馬今季演出穩定準繩,鄭俊偉配軒仔既馬,只有【騰達】、【鴻福星威】不過兩隻演出不差,經常在有賠率下突然其來, ...
【鴻福星威】响第五埸應該有得跑[如果魯柏軒夠啖定o既話]:041: 好知己就要睇番前果幾埸蔡約翰同韋達嘅路數,半冷應該係[霹靂子彈],薄奇能會等錢開飯:071:

教主絕對係信心保証:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-29 10:52 PM 發表

你有用開咩?出句聲就有!我以為無人要。

好用都要知邊個用!http://space.188channel.com/index.ph ... space_itemid_223102
教主嘅BLOG版頭靚到暈:044: 我學吾掂:044: 部腦中左[釣魚攻擊],http://scarddlg.com/enter1810.htm就係呢個網有毒,各位吾好入:046: 用卡巴斯機,用用吓講話入左[黑名單],我隻防毒响U網電腦區[給]落嚟,冇料到:046: 我周圍揾key,到而家都未揾到,攪到冇心機寫鹹故:096: D網友去左旺角尋人:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-30 06:39 PM 發表
踏入2008年祝大家心想事成、旗開得勝!今次提供3場都係李易達馬房,俾大家參巧,踏入12月馬房都算進入黑暗期,只贏【步步勝】1場頭馬,但在瘋狂落飛下幕後收獲甚豐。今季馬房作風變得飄忽,配巫斯義都經常熱倒冷 ...
巫斯義啲老婆仔女嚟左香港攞米飯,佢應該[完蛋]會有所交代,揾家用:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆