27/06/2007 , 星期三 , 跑馬地 (Post #355)

收藏  |  訂閱
31  36.6k

等緊火車兄聴日心水.

引用:
原帖由 番薯苗 於 2007-4-9 03:11 PM 發表
Race7 破斧沉舟.....一注 2  凱風 :086:
破斧沉舟:044: 破斧沉[周],呢鑊:044:

火車兄仲未有[馬料]出?

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-3-19 03:01 PM 發表
18/04/2007 , 星期三 , 跑馬地心水 (Post #193)

第 1 場 - 5  再度豪情 + 1  美極之王 + 2  多多昇 + 7  巴圖魯
第 2 場 - 4  特擊 + 2  靚花紋 + 11  真心老友 + 5  愛菊
第 3 場 - 7  威財寶 + 6  銀 ...
第 3 場 - 7  威財寶:041: 坐二望一:041: 啱心水.:041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-17 06:31 PM 發表

第 3 場 - 7  威財寶:041: 坐二望一:041: 啱心水.:041:  
高雅志係呢埸:098: :071:

第六埸玩吾過,等第七埸隻金同德:122:

第8場 - 3  再戰群雄--全日只賭呢隻[位置].

係[馬主張X人]畀料,絕冇吹水.如果吾得,[危險]吾投佢[票],我有[資格]㗎:096:

支持火車兄心水.:036:

引用:
原帖由 bogeyming 於 2007-4-22 12:28 AM 發表
第8場 - 3  再戰群雄 + 9  非我莫屬
第11場 - 1  翱感

SEEMS GOOD
9  非我莫屬現時102分可能[盡]佐啲,雖然1400米係好路程.[開心]一定要[楝].

我會要[再戰群雄]大咬位置,[開心]可以玩位置Q,三重彩要埋隻冷門廿幾賠嘅[勁好],呢隻馬[孭]輕磅除時有[神來之筆]:071:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-4-22 10:56 AM 發表

危險兄, 投吾投?  See how will 再戰群雄 race first, haha:041:
有得揀,危險兄至係老闆!

Otherwise... ,你...!:096:  
小圈子選舉,我有[投票權]:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-3-19 03:01 PM 發表
25/04/2007 , 星期三 , 跑馬地心水 (Post #241)

:135: 第1場 - 1W3P - 7  馬駿寶, 1Q2PQ - 7  馬駿寶, 1  贏得多
:135: 第2場 - Q - 8  火流星 > 10  能源之光 + 6  神劍金剛  
第3場 - Q - 7  飛捷 + ...
入嚟睇吓[火車兄]啲馬料先.

6  神劍金剛 我都鐘意呀,同路呀:041:

前往最後回覆