[英格蘭] [大阪飛腳]同[伯明翰]--[危險]

收藏  |  訂閱
19  3.2k

引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-30 09:02 PM 發表

我都支持  要爆多d料, 但就唔支持佢日日出假投注記錄, 記住, 我係對事不對人!!! 做人要有d分析能力, 唔好盲目!!!
佢當日都踢爆 黑白, 照你咁講, 佢都係.....
呢度個個網友都有[分析]能力,呢幾個月有好多網友日日都有睇我啲[料],係[真]係[假]各人[心裡有數],最少[危險]能夠做到不望[回報],兄弟,我問番你?做[假]對我有何[益處]?
講[錢],[危險]吾係好[多],不過一定夠[生活].:041:
講[情],[危險]乜[情]都試過,係未試過同[男人].......:096: :096:

咁樣!兄弟話我玩[假],係[求乜]先?:096: :096: :096: 吾通[求籤]:096: :096: :096: 話之你點講,自有[公論].

仲有呀![危險]吾係扮[正義],係跟本吾[正義],至少我鐘意[呃女]:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-30 11:16 PM 發表

講真我都真係好佩服你咁有心機每日去爆料, 係真好, 係假都好, 呢一點心意係值得尊重!!! 你問我做假對你有何, 呢點真係要問番你自己先知.........我估.....你係想威, 想認叻, 如果你話買$10, 我諗無人會睇 ...
兄弟打咁多[字]嚟問我[危險],咁[關心]我,係吾係我....:096: :096: 你知我吾識[上傳圖片]就嚟教我?
仲講話出POST教我?你點知我冇學呀?我學倒玩爆[電腦]添!:096: :096: 自己嘅[水平]去到[邊,我自己知,如果我[識],都未到你[教]我啦!你咪講[假]囉,我繼續照[出],我話你知丫,想威,想認叻,都吾係我呢啲年記去做丫!:096: :096: 顧掂自己果盤[雪路生意]先啦,我[爆]得[黑白猫]就遇佐畀人[攪],自己又吾肉痛,:096: :096:
我如果學識[上傳圖片]一樣會畀有心人[話假],我[危險]做人吾會任人擺佈,兄弟你入嚟U咁耐,目的係乜,發過[乜貼],想[攪乜],大家心照,[危險]採你都[傻],POST繼續[出].:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2006-12-31 12:18 AM 發表
支持危險兄!:036:
多謝支持先,呢期啲[護法]好難[招呼],吾出[投注記錄]又話用把口靠[吹],出佐[記錄]又話[假],如果學埋[上傳圖片],又話[假],咁我咪叫[網友]去我度[睇住]我落注,條友諗吾出[理由],又話我鐘意[威],咁佢都講得[出],真係[堅]過我,自己吾係24小時在線,條友鐘意得閒入吓[嚟],[危險]都阻止吾倒,只有吾畀[後欄]佢....:096: :096: [危險]一定吾會[中招]:096: :096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2006-12-31 01:49 AM 發表
危險兄唔洗哩佢啦,條〔能〕樣多〔能〕鱼,睇完合心水咪買攞!嚟九佢真定假。
條友白〔能〕痴,咁關心真定假為什麼?
輸咗,你比返錢我呀?嬴咗,我分D錢比你呀?
兄弟講得啱,所以我都吾理條友.:041: :041: 呢個世界點會話[凸然]會[飛]個[好人]出嚟話教我[上傳]㗎!
我得290文,揾多10文,[危險]先去交[學費]:096: :096: :096: 多謝兄弟支持先.

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2006-12-31 01:49 AM 發表
危險兄唔洗哩佢啦,條〔能〕樣多〔能〕鱼,睇完合心水咪買攞!嚟九佢真定假。
條友白〔能〕痴,咁關心真定假為什麼?
輸咗,你比返錢我呀?嬴咗,我分D錢比你呀?
仲有一件事,[古仔]真人,[危險]响[京士柏]見過佢,條友帶住副[黑超],真係[型]到[爆].:041: :041:

引用:
原帖由 爪皇烈風 於 2007-1-4 02:35 PM 發表
危險~幾時一齊食鳳爪呀?
我部[電腦]中佐[病毒]應該係叫做木[馬仔],我[摌過機],但係一樣[弾]廣告,[雞之友]又吾得閒嚟我屋企幫我,惟有自己學[卡巴斯機]囉!,都吾知係[乜機],而家仲[弾緊]廣告,有時仲自動幫[危險]出網,跟住[死機],會吾會係[危險]爆料爆得多呀!吾講住,我要[學]吓乜嘢叫做[卡巴],我攪掂即[爆料],
我買佐[史篤城]1.5倍W,如果呢幾日[攪掂],[危險]爆[女星冮X遲]响[汶淶]登台,返嚟入[出吾倒]街,因為......:096: :096: :096:

引用:
原帖由 cheunghung 於 2007-1-4 05:55 PM 發表
percyng
原始人
我們係原始人,本人很喜歡看這裡的朋友言論,本人第一次發言,我覺得percyng 你做人很成功,1味夠擦,你呢種人好快會飛黃騰達,實有老闆睇中你加:096: 對不起,講笑咋:122:
兄弟,有時[識]多啲人,對自己嘅[前途]都有好處,[危險]夠識[U網]果十幾個[合伙人],其中2個,咁又如何啫?吾通[危險]係靠[關係]所以吾畀[版主]扣分咩!每個人都有[生活]同[生存]方式,冇乜咁好[笑]?

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-4 06:16 PM 發表

電腦中毒,細佬唔好中毒
原來[馬圈]果位[馬友]vickysoo兄,係[電腦]高人,我响[電腦區]睇佢嘅[卡巴斯機]POST,可惜自己睇吾明又吾識點用,真係[難]學.自己打打吓字,[部電]會[弾]部[法拉利]畀我睇,一時又[弾]朵[花],點解吾[弾]條[女]出嚟畀我................:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-1-4 05:21 PM 發表

又一個原始人:030:
[危險]爆得[料],就預佐畀人[車輛戦],講就[梗]係要畀人[講],[危險][料]就[繼續爆],果啲[友]吾該自己買超過[1千]一注,再睇吓[投注記錄]有冇一[撇]先[吹水].
我夠講話果[撇]落佐响[危險]個[細佬]度,成為[馬尾毛],知吾知[馬尾毛]有乜用?

所以PERCYNG兄,吾好理嚟啲人,條友[重點攻擊][危險]呢個POST明眼人都知道點解,[危險]最慘[吋]得起,面皮又[厚],所以有好多人畀[危險]激死㗎!如果[危險]係十靈歲啲[𡃁仔],就會畀[分身人][嚇倒].
[危險]又要[走先].又到[分身人]出嚟開[騒]:096: :096: :096:

引用:
原帖由 h仔 於 2007-1-4 06:55 PM 發表

你SENT PM問下vickysoo兄咪得:027:
我有睇[佢]嘅[電腦料],我連[基本電腦]知識都吾識,[佢]講我都一定吾[明],一定要從[低]學起.

前往最後回覆