上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 自己變佐[電腦高手]?---[危險]

收藏  |  訂閱
49  6.3k

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 06:47 PM 發表

人地點呃錢係人地o既事, 你無證無據屈我都有呃錢就唔得!!!
iy_wong兄,再吾出嚟[分享][勝]經驗,[危險]就要去[刨馬]啦喎!:098: :098:

吾好等[危險]吾响度先[話嘢],以為[危險]怕佐你喎!:096: :096:

[危險]連[真鎗]都未怕,會怕條[青頭仔]?:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2007-1-9 08:15 PM 發表
咩事呀!!! 自己同自己講o野, 你玩還玩, 有時間睇睇醫生呀......

我知點解 危險 o係 #106 要叫你走先, 原來佢都知你咩事, 佢叫你走先無非都係唔想 ...
原來兄弟真係[私家偵探],早知道兄弟鐘意[跟人],當年[何必守信]就吾洗畀人捉[黃腳雞]啦,[攪]到[汪阿姐]吾見佐幾十萬,條友响度真係[好],網友又多佐[嘢]聽,可借[危險]未[刨]馬仔,出吾[倒]料.

iy_wong 兄,又玩[隠身],出嚟吹吓水啦,擴掂兄弟咁鐘意[吹],兄弟一定[幫]倒[危險].

[危險]呢個POST,一定可以提高[網友]嘅[智商],遇到啲乜嘢[人],就用乜嘢應對,好過讀[通識教育],呢啲[臨埸經驗],各位一定要[學],對於[將來]一定有幫助,如果畀人攻擊,應該點[面對]!:041: :041: :041:

馬會[壞]佐[電腦]?呢次大乜[鑊]:044: :044: :044:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2007-1-9 08:44 PM 發表
危险兄,你都入唔到馬會個網呀?
係呀![馬]可以睇倒,[波]冇得[投注].

引用:
原帖由 cocu6226 於 2007-1-9 08:48 PM 發表
我都入唔到呀!:029:
馬會員工原來今日玩[大罷工],呢次[馬會]大乜鑊.

點呀!iy_wong,吾出嚟講話,[危險]就走㗎嘞!吾好話我怕佐你呀!:096: :096:

[危險]今日做佐[應][對][專家].:096: :096: :096:

各位入嚟嘅[網友],可以入去支持一吓[精英比賽],網扯响下面,仲有支持吓[危險]嘅[賽馬貼士]比賽,網扯又响下面.今晚應該出吾到[馬料],希望各位[網友]捧埸,我吾收[錢]㗎!

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3214994&extra=page%3D2

http://www.188channel.com/forumdisplay.php?fid=682&page=1

我走先囉!

引用:
原帖由 wai121 於 2007-1-9 09:03 PM 發表

其實只係小問題,
佢會要求你安裝Active - x,
安裝後重新啟動便可以.
兄弟,你真係吾知道,[危險]真係吾識用[電腦]㗎!

我[剩]係學啲字[變大]都學佐幾個月,可能兄弟會吾信,我都無計.

兄弟有冇可以將[網頁由英文轉中文嘅翻譯器]呢?我以前用[雅虎],但現在[雅虎工具箱]冇佐[翻譯器],我想用[翻譯器]下載病毒軟件,因為[英文]我吾識,請兄弟吾好見笑.

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-9 09:29 PM 發表
佢其實都幾好,搞咁多野,可以令到網友攞黎作賭波之用,不過我對佢既評語真係得一個字
:096:
條友將[危險]畀網友[批評]嘅[小數目]化[大]呢[攪嘢],而好多[網友][贊][危險]嘅[嘢]就[隻字不提],仲要[跟足][危險]响[其他]網[嘅料],天下之間,點會有啲咁有[心]嘅人㗎![攞明玩嘢].吾通我會[驚]咩!:096: :096:

引用:
原帖由 kurthide 於 2007-1-9 10:00 PM 發表
危險兄,我又搵你指點下啦,幫我睇睇丫tks
1 班列特 (主) 對 高車士打 (客)
客 1.8
2 利物浦 (主) 對 阿仙奴 (客)
大 2.05
3 雷丁 (主) 對 般尼 (客)
主-1 2.55
[高車士打]嘅級數一定高過[班列特]可以玩[客]

[利物浦]呢埸自己鐘意入球[細]或[利物浦]贏1:0同2:0.

[雷丁]呢埸自己覺得可以贏[般尼],2:0或3:0.

係[危險]自己[睇法],希望吾會影響兄弟贏錢.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆