上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
132  123.9k

教主今日去佐邊?:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-30 12:08 AM 發表

【尊貴偶像樓主】獲利回吐啫...:096: 下次咪好快連本帶息攞番!唔駛今晚啲波都攞突!:131:
【尊貴偶像樓主】:044: 係喎!冇留意,幾時變佐【尊貴樓主】㗎,點解吾通知兄弟先,似後[橫眉]吾講得[鹹濕]嘢啦:029: 以後我又少佐個網友講[鹹]嘢:043: 我當唐冇佐人生樂趣,登時冇佐[吹水]心情:043:

我愛[鹹濕]:122:

嘩:044: 今期[貼士比賽]冇十萬積分都吾好話攞三甲,驚到我5月吾敢入去玩:044: 我貼士比賽都未[威]過:029: :043: 死足幾個月:043:

天呀:029:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-4-30 12:33 AM 發表

:098: 老〔西〕都講:071: 話〔忍〕知佢:041: 大不了做番〔超級外星人〕:122:  
您係[真君子]:036:

又係[正淫君子]:041: :071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-1 02:05 PM 發表

又爆!問你點捉,睇定啲!
我吾係[馬後鉋],早兩日一早叫賭[熱門]網友由第八埸先[入埸]:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-4 02:33 PM 發表
呢個係我吸納新信徒好機會,歡迎各兄弟提供馬料,心水!好似一個大家庭!:096:
新手發貼區:044:

教主[轉]得咁快?

借[勢]還[勢]順[勢]去[勢].:096:

教主心中始終.......:096:

我[危險]願做[北斗星]開解[教主].

我最明白[教主]嘅[心意]:086: :071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-4 05:37 PM 發表

我真係想吸納女信徒,唔知點解無?:043: 吸來吸去都係你地班人,:096: 不過都幾好!啲人都係唔掂,以為俾錢先有好野!免費無吸引力,唯有重新起步,做新人問兄弟攞料!:096:
教主收[女信徒]係其次,主要希望[順]番條氣:071:

[危險]係北斗星,可以開解教主而保[私隠]:096: :097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-4 11:25 PM 發表

唔好嬲啦:026: :043: 我把口係衰d:032: :122:
吓:044: [休客你林]:044: 認錯:071:

矣龍都里分,屎我....係[歌]嚟,吾係個個識,呢個U網,可能只有[橫眉兄]識:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-4 11:40 PM 發表

放心!:071: 我真係無野:122: ,有問題必會講出嚟:025: ,無謂計較:096: ,有唔識必會出聲問:096: ,你係呢度都算係我最【欽敬】既人!:098: :096:
欽敬:041: 欽敬:041: 認同欽敬:041: 支持賭徒同教主.:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-4 11:43 PM 發表

是我自已錯誤的決定.......:096:
係喎!吾記得自己同教主係同[年代]:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆