分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
8  4.5m

阿嫂 is really hot:smile_o06:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-9 11:22 AM 發表 查看引用來源
啱啱瞓醒真係爽,沖完涼出嚟個衰婆。。。

大家估下佢到底係等緊我沖完涼換衫帶佢出去玩?定係等緊我開佢波吖啦? ...
Heart shape Pat Pat:smile_o06:

Can I have the 原圖?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-10 04:29 PM 發表 查看引用來源
尋晚做完一件咁有意義嘅事,瞓咗覺好之後今日同老婆留喺屋企休息下,過下二人世界。同老婆喺廳睇睇下電視,諗起尋日老婆對波透視之餘,成晚游行全程對波都喺我哋同行啲friend同市民嘅身體上面揩嚟揩去,撞嚟撞去咁,我又忍唔住手多多。。。

急不及待同老婆喺sofa上面大戰完,完事後我同老婆都虛脫咁滯,兩公婆都攤0西喺sofa到休息。望見老婆尺裸裸地,好優美咁瞓喺到回緊氣嘅時候,邪惡嘅我又忽然間心血來潮 ...
Ching,追完晒所有post,硬九晒!你老婆真正!對腳靚到呢!

She has beautiful and sexy toe:smile_o06:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-26 06:04 PM 發表 查看引用來源
相信呢到唔小師兄弟們都會經常見到自己嘅另一半坐喺化妝檯到化妝,搽指甲油,護膚品 等等 等等。我老婆亦都唔例外,佢每朝出門口之前都總會坐喺化妝檯到整一論先會出到門口。好多師兄都成日讚我老婆皮膚好好 又白又嫩,其實好大原因係因為佢每朝早都會全身搽護膚品上全身先會出街。

由於佢每朝早都有沖涼同搽護膚品嘅習慣,所以佢大部份嘅時間都會係以出裸嘅狀態咁坐喺張化妝檯到。今朝我起身準備緊返工嘅時候,如常地見 ...
波底都滑過人!阿嫂真好👍🏼

我又要原圖😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
Pink pussy

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-3 02:31 PM 發表 查看引用來源
呢排又忙返 襯啱啱老婆naughty發咗張相嚟引我加上宜家有少少空檔,出吓張相先。近排好多兄弟都話我老婆對腳好靚叫我出多啲腳相。咁呢張就奉獻俾各位鐘意腳嘅朋友。

老婆頭先同個同事出咗去見客。

老婆: 一陣見嗰個客超鹹濕

我: 佢鹹濕過你?

老婆: 對眼鹹濕過我

我: 咁好多男人對眼都鹹濕過你架啦

冇覆我一段時間

老婆: 到咗啦

我: 你今日著咩呀
...
No underwear ?:smile_47:

本帖最近評分記錄

前往最後回覆