上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 亞洲讓球盤頻道

收藏  |  訂閱
517  50.5k

引用:
原帖由 樂大俠 於 2017-3-9 10:41 AM 發表 查看引用來源
多謝樓主:13_thankyou:
多謝支持

引用:
原帖由 JoseManU 於 2017-3-9 11:20 AM 發表 查看引用來源

琴日跟唔到你頭場 自己補左呢場:025:
巴塞反底有咁高賠率?
師兄眼光獨到

引用:
原帖由 JoseManU 於 2017-3-9 11:21 AM 發表 查看引用來源
Btw 支持樓主長紅!!!:023:
多謝支持

引用:
原帖由 JoseManU 於 2017-3-9 11:19 AM 發表 查看引用來源
Uwants卡卡地
iphoneuwants app成日 fc

引用:
原帖由 JoseManU 於 2017-3-9 12:32 PM 發表 查看引用來源

其實我星期一就諗住買 果是9倍嫁 我以為星期二會升點知返而跌左 得番7點25倍 之後我仲穿左條2x3巴-1亞洲 曼城亞洲 曼城唔爭氣 和左 收小左好多:010:早d見到你果場就好 同埋巴要淨勝4粒先可以進級所以我都係博下嫁渣
今晚再黎過

引用:
原帖由 yy221090 於 2017-3-9 12:37 PM 發表 查看引用來源

支持!加油!
多謝VVIP支持:007::007::007:

今晚推薦歐霸,夜點出分析,中午比較忙今日。

有冇人睇好曼聯今晚?

引用:
原帖由 yota84 於 2017-3-9 04:08 PM 發表 查看引用來源

非正式統計,去親俄仔主場作客既球隊,8成5都係輸多..
有見地:045:

0200 歐霸 羅斯杜夫 vs 曼聯

羅斯杜夫係典型主場龍,近10場主場贏左7場,勝率高達70巴仙。歇冬期間以逸待勞,及後3場正規賽事亦取得2勝1和,狀態非常不俗。

曼聯近排雖然賽程緊密,但成績亦都維持大勇。傷停問題唔嚴重,爭勝野心好大,幾場都向賽事未段絶地反擊,扭轉劣勢,球員鬥志同默契都十足。

大市初盤開出客讓半一中高水起步,中段降盤至半球,後市回升客讓半一高水。小弟分析此為庒家套路嫌疑,故意降盤製造看淡曼聯,令散户轉向支持下盤,結合歐賠午市主勝賠率調低,嫌疑更大。

本場推薦:曼聯 讓半一 (非狗會讓半球更為妥當)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆