46 12345
上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
45  35.9k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-8 11:00 PM 發表
第一次開post...大個仔...實支持你...:096:
你話金錢上支持:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-8 11:57 PM 發表

你條友仔...你都係會員之一...尋晚我記得仲升埋你做會長...快d真金白銀以表支持..:071:
不如夾份:122: 一人5蚊...買P好啦:086:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:06 AM 發表

咦咦...呢個ok喎...駛唔駛搵番有冇咁多名兄番黎...再搵多個...每人2.5...:097:

係買p架咋...:097:
啱聽:036: :036:
搵埋香港仔佢自己咪得:097: ,叫佢買佢出錢先:096: :071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:11 AM 發表

哈哈...佢出完雞又要出豉油...正宗買通fans團...:096:

佢岩岩叫我地每人買5皮...:096:
佢撗掂買開,叫佢出住錢買埋先:071:
我地好忙要幫佢打氣呀:097: :036:
橫掂實中....不如買大d...叫香港仔買左先:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:17 AM 發表

1比10000...佢買1萬我地買1蚊...即係佢要我地買10蚊就...:096:
再玩佢下次唔出架:096:
:071:
冇死火馬睇

你冇出野好耐,今期要出:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 02:06 PM 發表

出隻比你"叮":096:
你好似只出過一隻....:092:
一路唔出...保持百分百勝出率:036: ....:030:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-22 02:32 PM 發表

佢怕左我又入黎彈佢:096:
我都等緊機會:071: :086:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 02:17 PM 發表

收埋輸:071:
唔得,咁你開個地盆做吹水帖咩:046:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-24 08:18 PM 發表
真係吃不消:025: 跑完馬得果兩日休息星期日又跑:046:
又如何:041: 足夠時間:071: 明日跑都仲得:097:

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆