上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
641  59.8k

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-5-14 01:58 AM 發表
賭兄,受吾受馬會盤,赫斯讓球和3.35倍同赫斯半埸和2.25倍先:092:

玩番幾佰積分傳賠率:096:
好:071:

5月13日(星期二)燈水專用帖

vickysoo推41中22燈19布里斯托城W,基特拿(大),聖卡坦奴+1
tc6060推42中25燈17布里斯托城W,赫斯W,哥連泰斯W
職業賭徒推42中26燈16布里斯托城W,基特拿(大),聖卡坦奴(大)
歡歡喜喜推37中19燈18水晶宮(和)赫斯W聖卡坦奴+1
andyjackie:098: 推42中20燈22布里斯托城(細)赫斯W聖卡坦奴(大)
基斯^(oo)^推18中07燈11布里斯托城W, 基特拿+1, 聖卡坦奴+1
春卷推19中07燈12布里斯托城W,  赫斯-1, 哥連泰斯-1
howard1323推38中22燈16布里斯托城(單),基特拿+1,哥連泰斯w
四眼輝 推41中22燈19 布里斯托城(大),基特拿(大),聖卡坦奴(大)

回覆 #473 ooappleoosm 的帖子

我地入來這裏吹水10幾人自己玩,
我多分我做庒,畀自己人玩,
又唔會周圍搵客,開暗盤pm各大戶,求贏大量分數,
今日你贏我,明天我贏你,志在用分數玩牙骹,
有否問題見仁見智及看法,有人叫停咪停
暫時未有人同我講...你地班人唔好互受,
總之圍內自己堆人玩我估問題不大,
睇到或都隻眼開隻眼敝,
出去搵客仔就唔得,因唔係牙骹咁簡單。

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 02:30 AM 發表
我一早知喇,不過佢開親都係派分盤

足球投注比賽本身今日開波架:046:
自己衡量,中梗放5日冇所謂:041: 亦唔好詐型:096:
諗住博博下咪唔買。
你睇我有冇買:071:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 02:43 AM 發表
我唸佢無幾多分咋...賭徒應該多過佢:096:
兩回事:122:  
處理手法同性格,與多少分冇關:023:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 02:56 AM 發表
佢開d盤見親我都要派幾個月都係咁:096:
我就好硬頸,
谷9氣送都唔挖佢

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 03:01 AM 發表
聽日過澳門珠海玩順便傾d野:096:
咁開心:096:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 03:04 AM 發表
返大陸我最中意珠海拱北:027:
我唔去大陸:027: 回鄕証過期都未去搞

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 03:11 AM 發表
間中沖吓涼飲飲食食幾開心呀:096:
只是我個人問題及睇法:027: 總覺大陸玩冇保障

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-14 03:13 AM 發表
水晶宮終不負老夫厚望:026: :029:
吹水冇買...慳番:096:
諗住打牌贏隻牛用來買場波:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆