上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
641  59.8k

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-5-15 11:29 PM 發表
奈梅亨 1.75
200萬
收到:029:

vickysoo推47中25燈22奈梅亨W,迪加史卓普W,卡素爾W
tc6060推48中28燈20NAC+1,廸加史卓普w,卡素爾(單)
職業賭徒推48中28燈20NAC+1,廸加史卓普w,聖羅倫素W
歡歡喜喜推43中21燈22奈梅亨W,迪加史卓普W,聖羅倫素(大)
andyjackie:098: 推48中23燈25奈梅亨W,卡素爾(大),迪加史卓普W
基斯^(oo)^推24中10燈14
春卷推25中10燈15
howard1323推44中28燈16
四眼輝 推47中25燈22 ----------------------------------------------------

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-15 11:53 PM 發表

:044: :044: 個個都廸?
即係贏梗:096:

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-5-16 12:12 AM 發表
西利:071:
下次派彩,唔中都篤開附言佢:041:

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-5-16 12:22 AM 發表
派晒先篤?:092:
我唔知你派彩程序係點:030:
人人唔同最緊要方便自己:122:
但我見你有好多附言冇開(我估唔中你唔睇:071: )
下次最好篤開晒佢。

我自己程序...開4個視窗
1)馬會派彩
2)積分轉賬
3)投注帖(有尾派上,最方面)
3)短訊息(有頭開始篤開,核對),睇完派完一個,再按「未讀」,一路掃落去就等如做完

除非投注帖有改,否則copy附言買乜就得,亦可核對有冇過少或錯數。

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-5-16 12:37 AM 發表

我自己程序...開4個視窗
1)馬會派彩
2)積分轉賬
3)投注帖(有尾派上,最方面)
3)短訊息(有頭開始篤開,核對),睇完派完一個,再按「未讀」,一路掃落去就等如做完

我都係咁!!不過冇對唔中果D:026:
我梗知:071: 唔緊要,下次派篤番晒,:096: 篤一件做一件:131:
你唔篤晒下一手輝哥就變幾十條未開:122:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-16 12:38 AM 發表

我同你一樣呀.....開四個帖...:071:
個個都係...快手好多:122:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-16 12:45 AM 發表

每次都係啦,,,,我唔理,,,只睇時間,,,日期,,,,:096:
你派漏彩:096: 我入去派左畀人:071:
仲清晒一周前附言,冇世@@w:122:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-5-16 12:53 AM 發表

咁奇,,,我都再派喎,,,,,可能飲得酒多啦....:071: sorry
馬有成WP冷,你唔派畀人:071:
預左有漏,現在6、7頁以上:096:

5月15日(星期四) 燈水專用帖

vickysoo推47中25燈22奈梅亨W,迪加史卓普W,卡素爾W
tc6060推48中28燈20比達+1迪加史卓普W,卡素爾(單)
職業賭徒推48中28燈20奈梅亨(大),迪加史卓普(大),聖羅倫素W
歡歡喜喜推43中21燈22奈梅亨W,迪加史卓普W,聖羅倫素(大)
andyjackie:098: 推48中23燈25奈梅亨W,迪加史卓普W,卡素爾(大)
基斯^(oo)^推24中10燈14聖羅倫素W,,皇家鹽湖城+1
春卷推25中10燈15
howard1323推44中28燈16NAC+1,迪加史卓普(大),卡素爾w
四眼輝 推47中25燈22 迪加史卓普W,列斯聯w,科羅拉多急流(大)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆