上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
71  51.4k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 10:09 PM 發表

哈...講真....小弟十分珍惜可以講真話的網友,:041:
而小弟更深信一個人可以睇到既野係有限的,:041:
所以任何提點甚或從係挑剔,小弟都必會作出檢討的,:041:
而經驗告訴小弟最終獲益的必然只會係自己 ...
挑剔只係說笑,但你揀馬方向同我差不多,
都係以馬狀態、級數行先,所以好鍾意去睇下你揀乜,
睇下你走漏眼定我就走漏眼:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 10:52 PM 發表
另類賽後評:我今日另類感覺:
  賭馬要中已經唔容易,而在賽事進行途中,如果有d人係真心想幫人,又或者想分享自己對某場賽事既意見,有時講野或打字唔須要太隱晦,最好直接張自己所想話比人g,始終靠字面傳達意思係唔 ...
從今日對答中,我都估到一二...:025:
aa兄,不要為一些自己或大衆不接納言論而勞氣,公道自在人心,一笑輕輕帶過便算,
有時我亦受到一些批評,但自己想想有沒有問題先,如ok又何須理太多,
EQ要高d先得架,且要有自信及理念,
人地點做係人地既事,不用嬲或互相批鬥,
自己做自己上討論區想做的便可。

今日我有冇份激親你:044: ......我估無掛:092:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 11:47 PM 發表

佢可能巳經消失左.....:029: :026:  
未既...我估:025:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-3 11:48 PM 發表

職業賭徒:

good point. 公道自在人心,一笑輕輕帶過便算,何須理太多.

agree you.:036: :036: :036:
如果唔咁面對,上得討論區多會痴線兼有情緒病。:071:
一切看開點便可:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-4 11:19 AM 發表
多謝大家比面...仲有咁多人撐,我真係好開針...過左去既野唔想再提..:026:

訓醒左重新面對啦...:035:
你...嬲完我啦:043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-4 12:21 PM 發表

嬲完掛...:032:
乜...有我份架:044: 我亂嗡咋,我點會得罪你

...理想出啦:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-7 02:22 PM 發表

又黎.?? :044:  我都未得閒睇排位..:027:
你上次賽後評寫,我提提你咋:071: :096:

啱啱先入來看看....原來又開火:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 06:55 PM 發表

我都唔識講,你睇完之後睇下你又點睇...
粗略看過...各有問題
你見我去smboby個帖講意見,未算係彈,又唔見我會有事,
因我講的或會有眨低對方之誤會,所以在說前要表明善意批評,
就不會引起不必要誤會。

而早幾個月我在教主的帖都曾引起少少誤會,
就是不顧及對方感受,現在說話有眨人之意就會小心。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆