上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
71  51.6k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 07:16 PM 發表

咁即係點.?? 現在有人話好明顯我買隻馬冇狀態,又話我買錯馬,但我由頭到尾都冇提過狀態(呢d咁冇準則既理據)呢樣野,所以我現在咪(請教)d高人,咩叫狀態囉..
你地大家總算朋友,又何須太執著
成王敗寇乃定律,
勝方認叻人之常情,應畀人威下,
輸者被彈便一笑接受,只要不太過份又沒惡意便算。

至於「狀態」,你沒講錯沒標準,何謂「八成」,大家把秤都有分別,雖有一個客觀標準,但亦可主觀批判,如你下次講狀態評馬也可:041: ,只不過經驗告訴我,絕對信不過而已。:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 07:38 PM 發表

我本來同意你講既野,嬴就嬴,輸就連,但要令人信服唔好借意貶低人先得?
vicky個衰公又係衰,明知你係「易燃物體」:044: ,說話唔識避重就輕,:122:
而佢番言論如同我講就唔會有d乜:096: ,我能辯善駁:071: ,又唔易辣著:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-14 07:51 PM 發表

我敢講呢度無咩人,真係完全對狀態了解,但賭徒講我都會信吓!:096:
唔好咁誇獎:096: 我都係估估下:086: 講真,不在現場無呼吸喘氣聲、落腳聲聽已係兩回事,
加上電視只係影條直路約200米畀人睇,對面直路又睇唔到,
個個判斷只係粗略,咁就話好唔好狀態,有經驗就好少少,除非現晒形或好差就易睇。
如果有細心留意我寫野,我成日都係寫報名、操練程序、有冇缺課等...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 07:52 PM 發表

如果你有留意我出心水既時候,絕小提到狀態,我多數都係講賽績或跑法,因為呢d先係實質睇到又計到既野...講狀態出心水同一d 呃$$既評馬人有咩分別,求其話隻馬大勇特勇咁就過骨啦....:046:

而且我就係因為 ...
「講者無心,聽者有耳」,:025:
aa...算啦:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-14 08:43 PM 發表
一人小句算啦:034: 根本就牛頭吾搭馬嘴:071:
擺番圍「和頭酒」,由....你請:071: :097: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-14 08:53 PM 發表

又我:044: 鼻毛都攞吾到出嚟:096:
?
最多你出一萬分比 aa 等佢吾好再爆:097:
aa大把分,使乜我畀:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 09:10 PM 發表

講真,佢講野咁有見地,佢會唔會真係唔g自己講緊咩呀...要令人信先得?
尊貴aa,算啦,仲未嬲完

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 12:04 PM 發表

跑星期日我通常星期六先度馬仔..:041:
快d啦...要睇死火馬:071:  
(你....又著:046:   ,你頭頂有煙出:044:  )

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 02:24 PM 發表

著完囉...熄哂啦:096:   我都未得閒睇報紙,點話到你g...:023:
周日先跑,實等你:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:38 PM 發表

你份人就係咁,唔可以輕鬆吓咩?從文字已經感覺個份衝動和固執,無馬跑時盡量放鬆一點,同大家吹吹水開心吓,跑馬日再變身都世@@臐I我可能比較樂觀,感覺到就寫出來,唔好介意!打字唔係我專長,只係just for ...
:036: 冇錯啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆