上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
71  51.6k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 11:44 PM 發表

我明,..但我暫時仲係比較認真,我現在又唔識去玩...:032:
尊貴aa,我帶你去玩:131: aa制啦:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:52 PM 發表

麻煩你!開解吓佢.....我訓先!:096:
ok,搵amy姐教下有乜下火湯水啱aa:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-19 12:01 AM 發表

唔好叫我 尊貴aa <=唔岩聽...:096: 去玩我幾時都制,你唔帶我咋嘛..:122:
去玩我點會唔肯一齊去:131:
你扯旗搞團,6月尾7月頭,澳門吃喝玩樂團,:122:
行程及使費...你地講我去度掂佢,豐儉由人:071:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-19 12:18 AM 發表

玩!:131:
有冇我份, 八月頭回來!
边道都冇問題, 使費3-5k好啦! 太大會比人發現:029:
夠晒有找:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-19 12:15 AM 發表

你都要講大約要幾多$$先得架,太富貴既團我怕玩唔起...:027:
睇下玩d乜:096:
2K都夠玩夠食,去club多少少,3K左右,食兩餐:131: 又唔同
所以先定好團費,再諗行程:071:
如果走得開兩三日....飛去泰國...平靚正:131:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-19 12:27 AM 發表

我寧願去澳門..:096:  跑完最後一日馬有機去...:041:
澳門.....可以又食又拎:036: :122:
如多人喜歡飲酒唱歌,必定去club
貴d使費...過夜2K+tips100-200,1Q1k+tips.套票1400樓下(包晒船、房、場)
場內消費:每人200唔使...睇下開乜酒定啤酒
食飯...有限

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-19 12:35 AM 發表

我見奥門中××club套票都係1680, 其實真係要幾錢?
奥門食我識路, 食一定冇問題:071:
1680....係唔係...我估實係龍票,即一條龍全包,但有限時段,
真係幾錢...可以話係咁多,最多加少少場內消費。
中國城我都好熟好熟(昔日..現在都一樣),
但炮房就太差,我通常係必定攞(私家房)

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-19 12:48 AM 發表

咁有咩嘢場好D?
中國城只房唔好,女冇問題:096: 房...好易搞掂:071:
其實同集團幾間d女有時周圍走,
最緊要識老豆媽咪會好d:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 12:11 PM 發表

有d意興闌珊..咪收爐囉..:025:
雖然昨日我都贏錢,但早於前幾次賽事已開始厭戰:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 01:03 PM 發表

現在我都有同感..:032:
咁就要去叉電:096: :131:
呢期隔幾日就去:071: ,有興趣就.....:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆