上一頁下一頁
發新話題

#3945~谷草同大家傾心水

收藏  |  訂閱
154  287.3k

引用:
原帖由 kbkhk 於 2007-1-20 05:52 PM 發表

最後2分鍾畫定左 好爸爸行頭,最尾轉左做厚利多:043:
不過好彩琴晚買條2串1 q 中左:071:
400519-JAN-2007
21:14沙田
星期六連贏過關
2X18 場    2 蓮華生輝 拖 1 勁力寶蹄 +
           4 去馬 + 8 太 ...
咁叻仔:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-20 05:52 PM 發表

你都唔中:043:
我無要小武士,:030:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-20 05:56 PM 發表

我都係咁話
同刨果d完全唔同:044:走晒樣:043:
今日最傷係隻瀟洒大少,有P或第二今日就春天

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-20 06:01 PM 發表
六環彩普通料得六舊幾:044:
如中2元....:026: :032:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-20 06:03 PM 發表

琴晚睇佢重立
臨場d飛又.......:044:
信唔過
無乜疑點,係老襯d,跑得好搏命

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-20 06:27 PM 發表
今日再輸一鑊~決定罰停賽幾天費事自己心痕又想追返呢兩次輸果D

兩次都係以為計到先重傷~尾兩場收制冇賭已減小傷亡

不過已將今季累積既盈利嘔乾淨~希望由頭黎過會好番la:028:
周三主場....通番馬會8:0

引用:
原帖由 auindi 於 2007-1-20 06:58 PM 發表

威哥試下唔睇場地偏差,以馬匹近積及實力為依歸,睇下會唔會好啲....:122:

場地,檔位偏差呢啲理論經廣泛渲染(尤其係cable)後已被大眾吸收消化,一啲被認為檔位有利嘅馬經市 ...
完全全同意:036: 跑馬始終以馬匹實力為先,
鬥志更比場地偏差,,因有鬥志自然會有辦法克服。:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-21 01:32 PM 發表

其實講到場地偏差同鬥志呢一方面
可能大家都太過擔心當日變化
不過如果馬房有鬥志
呢樣野應該唔係太大問題
佢地對場地走位同臨場執生重熟過專家啦
就怕佢地借頭借路走死位姐:044:
咁就生馬變死馬:043:
所以我成日講個句....交畀騎師:071: 就係咁解:036:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-21 01:45 PM 發表

臨場睇飛
通常十之八九都會話比你知去唔去
佢地重貪過我地班馬迷
點會唔一路打飛落去姐
不過話又講返轉頭
自已刨左幾日無理由退飛就縮沙咁唔信自已眼光架
不過結果通常都係:043::032:死晒:096:
我較鍾意睇開賽前,日馬(上午飛),夜馬(中午飛)
有理由,叫老細賭既通常係呢d時間

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-21 02:03 PM 發表

我都有注意
我重以為係馬房班伙記收工落添:044:
不過用黎睇冷野又真係唔錯架:071:
我中齊齊開心都係睇飛要埋,上午落到11倍:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆