上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
52  121.3k

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-28 16:44 發表 查看引用來源
結婚前後都有約炮,都係比人中岀,打真軍架啦,不過係我前年先知佢咁啫,咁啱又開中我嗰辨,之後咪繼續玩,係到而家佢先好似忽然覺醒,屌返我比佢去玩咁 ...
佢咁玩左幾多年你先知? 佢無端端話你知?
你嗰辨即係點?

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-31 12:49 發表 查看引用來源
我係前年先知,係佢有日無端端撩我玩3p,傾傾下先知佢一直都有約炮,平時我都知佢經常比人抽水,有時我地會同未friend岀嚟玩,喺我面前佢都唔介意比人抽水架啦,次次見親佢比人摸我都硬晒,一直都想佢試下比人屌,點知原來佢一直都有 ...
咁你有冇同老婆玩3p? 定佢自己出去有玩?
你friend又敢係你面前抽佢水, 都幾大膽喎

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-3 09:06 發表 查看引用來源

所以以前有諗過,如果要找人屌老婆,一定係去外地旅遊,仲要蒙住佢對眼,等老婆唔可能再同果個人接觸。
邊個老婆肯咁玩?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-1-3 14:04 發表 查看引用來源
我老婆不嬲都玩得,一向都唔介意有身體接觸,有時玩得癲起上嚟比人成個抱起,攬頭攬頸佢都冇所謂。
佢撩我玩3p之後其實冇成功過3p,不過就試過好多次多p,多皇一后 ...
你一齊玩? 完全冇嬲嘅感覺?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-1-3 15:45 發表 查看引用來源
有一齊玩,亦有佢自己一個去玩,完全冇嬲,只有興奮嘅感覺
咁下次搵埋大家玩啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-3 16:03 發表 查看引用來源

昨天屌老婆時,要佢講番拍拖時點出軌,feel到自己係硬D
你咁講, 即係話佢有啫, 佢有冇講?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-3 16:07 發表 查看引用來源

當然要佢交代清楚😂
可能下次答你, 搵日做左之後先答你

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-3 16:09 發表 查看引用來源

佢交代左啦
願聞其詳

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-3 18:53 發表 查看引用來源

個故仔係咁樣(係結咗婚一段時間之後先知道)

好多年前嗰陣時我哋同居但係未結婚,有一日下晝我哋兩個嘈交嘈得好勁,之後佢自己走咗出去,佢打電話俾我又唔聽,我又冇打電話俾佢。

之後嘅嬲得滯約返佢個ex,喺天后某一間餐廳度 ...
幾耐之後你先知?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-4 09:04 發表 查看引用來源

之前當然仲有
咁係點架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆