。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
18  31.2k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-10 09:49 發表 查看引用來源

鹹濕打摏機.
好一個名 😂

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-11 07:43 發表 查看引用來源
狗仔係入,但冇咩視覺享受。一帖個姿勢男女都係一個最舒服享受既位置下性交。40113437

呢兩個post都正。
上面果個咪係簡易版嘅龍舟掛鼓

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-1-11 19:14 發表 查看引用來源

圖二姿勢後入對住鏡或者窗外都算係一個視覺享受啦
你好似幾中意對住條街做喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-12 10:43 發表 查看引用來源

我較中意四目相投o既圖一
又或者咁樣講吧, 好似坐埋一枱開會傾o野同3/4/5/6人conference call 開會o既分別囉
直接睇到對方你一句我一句感覺實在好多, 得把聲嚴格o黎講都係互動o既, 但點都差d
做愛 ...
假九冇身體啪啪啪果種肉貼肉嘅感覺,唔一樣嘅
阿蛇,如果純講快感,係咪狗仔係咁多種感覺最好?

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-1-12 20:16 發表 查看引用來源

望住外面好view 同埋好feel 啲嘛
心情舒服,有幫助,都係

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-13 08:51 發表 查看引用來源

假九係點其實早已經唔記得lu
我意思係, 冇o左面對面呢個元素會少o左果種同人性交o既感覺囉
肉貼肉又好體溫又好只係其一, 同其他人互動我覺得更加必須o既係要互相睇到feel 到對方o既情緒變化
莫講話做愛, 幫人 ...
多謝你詳細嘅分析!
點解狗仔式有難受呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-16 12:13 發表 查看引用來源

如果高潮太多係人都會吧? 又舒服但同時又好辛苦咁
同埋督得太入, 即係唔夠入當然冇咁high, 然後再入d, 去到一個叫得做"好入"o既地步係超舒服,
再然後過o左龍就反過o黎會痛囉, 但係呢種痛其實好過癮 你係完全一 ...
話形容得好仔細,讚
男人同女人唔同,唔會持續高潮
過左龍意思係,好入定係high到過龍?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-18 07:37 發表 查看引用來源

應該係兩者都有d 囉, 曾經有post d 人話太入頂到子宮但我總覺得有d 誇張吧
唔係bio 出身o既我實在唔知點講 不過有d 體位入到盡晒如果再o係入面撩, 唔會次次但偶然一兩次係會有幾吓好痛
high 過龍亦有可能,  ...
原來兩者都有。
十次八次高潮係3p果時?
有冇試過被狂捽豆豆都頂唔順?而頂唔順會做咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-19 12:17 發表 查看引用來源

十次八次高潮係3p果時?
十次八次又唔需要3p 既   先口爆一下老公, 吹吹水食支煙俾佢抖抖先至插我,
果次o既持久力有時候都可以做到囉, 就算唔得我亦唔強求, 因為已經多o左啦

有冇試過被狂捽豆豆都頂唔順?而頂 ...
長知識

前往最後回覆