aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
5  51.5k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 01:59 AM 發表
5月24日 老點提供
今次賽事我會講3隻心水
尾場駿寶現在係大熱門,我諗臨場都係佢大熱多,但近排韋達嬴既大熱門如果唔係熱到買唔落手,就係臨場最後30秒瘋狂落飛,好難跟到,反而賽前人人睇好既,就好多時連位置都冇 ...
I support 好芝味 too... This should be a pretty good horse.  Wong Yu On only has 12W.  Although it's drawn gate 14, the current odd is almost 10... wow what a value bet, and hopefully WM Lai will be smart during the race :098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:32 AM 發表

你放心啦,本地騎師最好3個其中一個就係賴維銘,佢有心搏馬既話會識走位...:097:
hopefully he will :041:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 03:47 PM 發表

真係俾"嚴命長"激死, 沙田威威應走"快達"嗰位就有機會入黎, 入直路前落後十幾個馬位, 仲要拉到最外叠先衝, 你估為隻馬高人地幾班咩:046: , 最後衝一段得第六、七度, 除頭馬"快達 ...
嚴顯強 :025:  ..... He will not know how to race probably unless he becomes 顯強 la :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 08:40 PM 發表
5月30日 第4場賽事
  其實我極小咁早講定隔日賽事,但咁岩星期三晚有一隻馬我上次賽後評都有講(#74),呢隻就係 旅英名駒 ,今次仲排一檔,我睇唔出佢冇3甲既原因,唔敢話嬴梗(但我就幾有信心)希望唔好成大熱就好囉. ...
Vincere should be there too.  Whyte + Moore wor.  Support!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 03:08 PM 發表

只係怕呢對組合前日食飽左,以馬論馬加埋形勢入3甲係好正路...:041:
:096: :096: :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 09:35 AM 發表
5月30日 賽前老點你
見有時間出小小分析比大家
第1場  2,3,4,6,10
頭場 2大熱門伯峻寶,上次我都有買,睇番走勢上次在直路係比隻開心假日封左去路,所以要抽出再外疊追.番黎後上追近小小,而果日賽事有5隻馬今次 ...
伯峻寶 should win this race... however it's only if you will bet on the odd like 1.8... :026:

前往最後回覆