上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 今晚重心推介!!!

收藏  |  訂閱
117  13.9k

引用:
原帖由 hkzanu 於 2006-9-18 02:04 AM 發表

要中六場先天天黎睇,你都幾.............:017:
係-.- 可能佢係第一次上黎呢個版,
佢唔知西兄係有料到既人,
好多人上黎都係為左睇佢推介心水~:014:

引用:
原帖由 hkzanu 於 2006-9-18 02:06 AM 發表
真係好鬼緊張,win左4場都未追得番輸個d真大鑊
點解仲未追返?4場波有2場3點幾倍,阿仙奴同車仔都1點幾啦:022:

引用:
原帖由 hkzanu 於 2006-9-18 02:08 AM 發表
今日早場輸到死鬼左,個d咩阿積士呀個d呀,慘!
-.-:008:

引用:
原帖由 kam____fai 於 2006-9-18 02:11 AM 發表

agree....
我就係其中一個
我今日黎遲左.....:006:.
估唔到西野兄咁早開post.....
只可玩最後兩場
不過都夠贏啦
我都係黎遲左:008:,
一返黎就中歐塞爾客勝,3.3倍,而家等緊過關:014:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2006-9-18 02:17 AM 發表
走喇!!各位巴打..!!祝各位巴打贏到開巷 ...!! 

**今晚實痛住黎訓..:006::006:
晚安,下次努力:008:

馬體入左,呵呵:014:

引用:
原帖由 kam____fai 於 2006-9-18 02:19 AM 發表

我連歐塞爾都跟唔到:010:
唔知今晚西野兄會唔會黎個100%全中呢~
唔係掛,我都算遲都買到,你仲遲過我:009:
如果全中應該好多人支持佢,
:014:唔知有冇人跟足佢6場~:022:

引用:
原帖由 suki0906 於 2006-9-18 02:25 AM 發表
車仔果場我跟吳切呀!
你地呢
我都冇買,夜返~:022:

如果最後2場中埋我一定會封西兄做我偶像~:014:

引用:
原帖由 kam____fai 於 2006-9-18 02:28 AM 發表

我本身仲以為西野兄唔再post架啦...
返屋企咪冇上uwant囉,之後差唔多訓,諗住補飛,所以先入一入黎....
先知西野兄原來冇放棄我地:006:
我估過左今晚西野兄會好快好出名
而且依個版會旺好多
史稱"西野效 ...
其實佢好早就出名,不過好多無聊人又話佢比料唔中之後就話佢,
搞到西兄唔敢開post,驚累人輸錢,
其實我都問心,佢比料跟唔跟係自己決定,輸左就唔好話人嘛,
所以我一直都支持佢,因為好小人會咁好~:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆