[原創作品] 「 X + Y 」劇場 - 之 - 上環股男 *邂逅* 旺角C奶人妻 (27)窩心的再遇 - 暫別 -

收藏  |  訂閱
16  127.5k

絕對支持唔用雞巴既原創:smile_30:

好文必須推:smile_38:

想食女同女食茶餐廳
咸球應該改名cheap ball
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-7-31 08:57 PM 發表 查看引用來源
(8)白虎屠龍,腋下倚天

「武林至尊,寶力屠龍....倚天不出,誰與爭鋒。」

我當然仍然講緊「無毛西」,同「有毛格勒底」啦。

有次,喺「水上樂園」(都有好幾年前喇,但,念念不忘啊),見到一條女, ...

湯唯肯定有打真軍
仲俾人中出埋
唔係點會奉子成婚?:smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2014-8-3 12:51 AM 發表 查看引用來源

奶茶妹有D似劉亦菲

湯唯究竟有冇打真軍真係七不思義事件~

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-4 10:00 AM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30: 咁真軍就係人都有打,不過係唔係戲中打真軍嘛。
不過上面幅圖角度⋯⋯應該唔會係肛交,但又好似插入咗。:smile_14:
其實呢樣就係導演高明啦
製造一個好難有答案既一幕黎增加大家既話題
幫電影好好造勢

老實講
知道答案有乜好處先?
只係普羅大眾既八卦慾被導演充份利用而已

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-8-5 10:27 AM 發表 查看引用來源

咪係囉⋯⋯兩皮,食乜春都得啦。
不過,各位老公門⋯⋯如果有人出兩皮嘢,去買你老婆呢?
邊個冇著數呢?  :smile_30:⋯⋯⋯:smile_43:
可能有d兩千甚至兩百都殺呵:smile_30::smile_30:

精人出「精」:smile_30:
好like 呢句:smile_30:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2014-8-7 02:16 AM 發表 查看引用來源

看完今集,好像還會財色兼收...
C奶直頭預左接受曲線援交啦

引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2014-8-8 02:14 PM 發表 查看引用來源
乳奇話馬兄寫甜古
馬兄寫溝女古重貼切
x球唔會係馬兄縮影掛?:smile_30:

paper account都俾馬雲兄諗到
厲害!

前往最後回覆