[原創作品] [深夜重口味] 女神日記 (修訂版) - 全 41 集加感想 (已完)

收藏  |  訂閱
20  265.7k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-6 11:41 AM 發表 查看引用來源

This is a good idea!

不過 Athens 應該仲有其它野畀到 Andy 嘅...

用口唔算什麼吧
難道是口爆吞精?:smile_34:

引用:
原帖由 cedricwong7a29 於 2014-6-9 12:24 AM 發表 查看引用來源
有感主角將會戴第二頂綠帽
一個唔上進的男人不值得替佢擔心

引用:
原帖由 aprainmayflower 於 2014-6-9 07:54 AM 發表 查看引用來源
守得云開見月明..............
Andy 努力
最好final boss 整铺勁D,最好有菊門初開..............
好有同感:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-9 01:31 PM 發表 查看引用來源

其實佢都係被我玩啫...

對情色作品既細節
太認真便輸了

中出完Athena屎眼即飛:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-12 11:53 PM 發表 查看引用來源
35. 飢渴的女神
=========

話說原來 Venus 為咗令我升做 department head,獻身畀 CEO,香討仔反應好兩極...

『唔好信佢,佢同 CEO 扑咗野,個心已經唔嚮你度,遲早實飛你。』

『如果 Venus 要 ...
Andy已經係不舉既廢人一個
諗野又側埋一邊
直頭有妄想症
Athena應該盡早飛佢

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-15 10:46 PM 發表 查看引用來源
38. 女神被 3P 凌辱,round 2
=================

話說 Venus 被 CEO 同大陸客粗暴對待,喪喊...

『大陸客有啲驚慌失措,唔知點算,可能佢以前玩過嘅女人未試過好似 Venus 咁激動。

CEO 跪嚮 V ...
3P場面無double penetration
實在超級浪費

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-17 07:31 PM 發表 查看引用來源

小弟資歷短,乜野係 double penetration?

人肉三文治
兩穴齊插:smile_34:

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-6-17 09:51 PM 發表 查看引用來源

這個嘛... 小弟暫時對爆菊未有興趣, 留翻將來吧
師兄還未試過箇中滋味了:smile_30::smile_30:

回覆 316# 的帖子

發哥便對爆菊好有心得
係真正食家:smile_34:

前往最後回覆