正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
23  413.5k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-5 10:30 PM 發表 查看引用來源
今朝再上咗九記長樓梯,搭巴士去到九記大迴旋封路,行咗幾條街去幫襯,結果都無失望。
一上到去咁橋就係上次個舊相好開門,我冲完身光豬入房訓低,先享受頭十五分鐘好深入的按摩加被抽水,之後佢已經認唔住成個趴矖落黎錫我後頸..........跟住大家搞咗一輪之後,佢係全無反抗之下光豬埋,一輪食奶及指插之後係時候啦,今次我做足準備有帶套,順利進入果條濕滑到滴水嘅賽道。一時忘形之下,有幾吓啪啪聲都幾大聲,始終 ...
C兄下下都帶定隻兔旁身?

一次好簡潔咁講最近既五次....土瓜灣兩間...6台有廣告..正骨....完,難貴2F..大肥開門,問佢可唔可以揀第二個,好似唔知比左D咩反應我,之後沖完涼返黎都係佢:')...唔係我杯茶,係咁幫我自動起機...仲問點解唔硬..我心諗妳都唔係我杯茶點硬呀...之後硬用意志力出左...好似係一鐘加埋TIPS...400落樓...之後今日九記二連擊..先太西再長梯...太西又係撞著矮肥...按左90分鐘正骨..落樓220..見都按得可以比250算...等我仲買定兔仔諗住有野玩...之後長梯應該就係大家講既太子女開門...識講中文....今次都撞到大隻開門....之後要等位..個先再見到另一個大隻同一個中等多少少肉(我叫佢1号)..到有房再沖埋涼竟然變左頭先見到既另一個大隻黎按...按一個鐘算啦...之後出返去沖涼見到之前按過既中等多少少肉(呢個係2号啦),一個嬸嬸,同一個就係大家講既瘦底...今次都係正骨...落樓198........最近五次都冇乜運......如果瘦底呢D身形就係我杯茶...但我諗都幾難咁Q輪中....話晒六個CF..

但其實今次去既太西係咪即係大家講個間呢...係廚房沖涼..仲要冇得鎖既..係樓下買野好方便既.....

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-13 11:31 PM 發表 查看引用來源

師兄有可能喱排運氣唔好,又有可能要求太高,不過唔緊要,隔最多一個月後又一番新景像,此乃泰按的好處。
次次都好似米之蓮咁。。口味重左些少。。唔係我杯茶

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-14 12:57 AM 發表 查看引用來源

完全明白師兄嘅感受。
今日去咗長樓梯,地面多咗無雷公咁大個招牌,睇黎越黎越要等位。
上到去有兩個疑似有胡蘇嘅涙毛,我留意咗佢地好耐,心諗係咪真係女黎𠺢?又真係女人聲,又其實如果係人妖反而一定會剃乾淨。
我最後揾咗瘦底果個後生女,力水真係差D。 ...
咁除左力水差d。其他有冇咩評價

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-27 08:47 AM 發表 查看引用來源
灣仔粥店樓上因為收費比其他貴D,所以近月少咗光顧。
話說可能近期佢地生意差咗,豉油婆 WhatsApp 我話去到八月三十一日號做八折,咁我尋日又去試吓。
重申一次喱到正骨指數達80-90%,好老正的,不過環境好按得舒服。
嬸嬸技師起初好規距,去到咁上下就有少少咸抽吓我水,見咁情況我摩吓佢小腿佢無乜反應,咁我又摩上D去大比位都ok,之後佢按按吓都成個人訓上黎........幾個回合之後隔衫隔褲 ...
我都好耐冇去...諗返起老闆娘個隻風韻真係好正...如果佢按有邪的話一定會好似股市插水一樣...

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-30 11:04 AM 發表 查看引用來源

豉油其實幾好客,識得待客之道。
見我咸咸濕濕咁,同我暗示新舖可以玩得放D,又話有靚女仔到會推介比我。
反正喱度實行一國兩制,有正有45度。
因為全正有時會唔夠喉。
全45度又太明碼實價太公式。 ...
講咁多都係假....呀豉油呢樹點先有入會資格先...

岩岩係6台睇到中環2F好似轉左手,有冇兄弟知咩情況

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-9-12 01:11 AM 發表 查看引用來源

肥婆無做之後已轉左兩手,而加食全餐!
又變做明買明賣。。。但個價算平定貴呢?

頭先經過想上...但諗起星期五...都係下次先...

前往最後回覆