[其他] (-(-(-(-<<< molo >>>-)-)-)-)

收藏  |  訂閱
18  31.7k

利加大學主勝:036:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-5-31 12:01 PM 發表
今日無謂重插:027:

世外 13/10/2005 巴西 3:0(1:0) 委內瑞拉
世外 09/10/2004 委內瑞拉 2:5(0:2) 巴西
世外 14/11/2001 巴西 3:0(3:0) 委內瑞拉
世外 08/10/2000 委內瑞拉 0:6(0:5) 巴西
美盃 30/0 ...
支持巴西細波
波膽~星期五 112
巴西 (主) 對 委內瑞拉(客)
1:[email protected]
2:[email protected]

半全場
星期五 112
巴西(主) 對 委內瑞拉(客)
主-主@1.70
和-主@3.65

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-6-6 10:00 PM 發表
和主得@3.65:025: 真係食水深:041:

90十年代,各外圍做和A至少4.5至4.8倍以上.

做和和一定至少6倍或以上.

波膽任何瓣數至少7倍或以上:041:

澳門都低晒水:025: 馬會仲衰:046:
係無得揀:035: ,其實唔買多:034: ,上次半場巴西最後1分鐘先入2:1,以為加拿大半場可1:1和:046:,全場真係和3:3都幾多機會:030:  
下面那些最多人會下注的,又係無價值,因為買大或半主,都不如買讓主,我個朋友講的,咁又好合理!:092:
巴西(主) 對 委內瑞拉(客)  主 [-1] @1.60

巴西(主) 對 委內瑞拉(客)  大 [2.5] @1.50

巴西(主) 對 委內瑞拉(客)  主@1.62

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-5-31 12:01 PM 發表

*****唔係內幕,唔係必中,唔係高手,純屬分享*****

奧地利 VS 波蘭

奧地利於歐國冠軍賠率為400倍大冷門
真係魚腩成咁?

首輪雖以0:1落敗比克羅地亞...
但表現一啲都唔差

同樣輸 ...
支持:036: 我想買大波喎:025:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-6-13 12:45 AM 發表

就快過一關5.9倍:096:
好呀,呢個下盤真係勁,德國想贏真係可以話無機會:096:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-13 12:20 AM 發表

大波:025: ....好難估:028:
我都係唔買大波啦,往績咁大,現在有2.25,呃人:096:

賽事日期主隊賽果(上半場)客隊讓球讓球主客和
世外09/10/2004奧地利1:3(1:1)波蘭0/-0.5--
友賽19/05/1992奧地利2:4(1:2)波蘭----
友賽24/08/1977奧地利2:1(2:0)波蘭----
友賽12/05/1935奧地利5:2(3:1)波蘭----

往績!!奧地利受半球以上就差唔多:025:

赛事时间主场球队比分客场球队半场胜负盘口盘路大小单双
欧国杯08-06-08 23:59奧地利0-1克羅地亞0-1受半球
友谊赛08-05-31 02:35奧地利5-1馬爾他2-1球半/两
友谊赛08-05-28 02:40奧地利1-1尼日利亞1-1平手
友谊赛08-03-27 03:35奧地利3-4荷蘭3-1受半球
友谊赛08-02-07 03:30奧地利0-3德國0-0受一球
友谊赛07-11-22 03:30奧地利0-0突尼西亞0-0平手
友谊赛07-11-17 04:00奧地利0-1英格蘭0-1受半/一
友谊赛07-10-18 02:30奧地利3-2科特迪瓦1-0受平/半
友谊赛07-10-14 02:30瑞士3-1奧地利2-1半/一

最近[ 15 ]场次,   奧地利 胜率:13.3% 赢盘率:33.3% 大球:33.3% 单:46.7%

引用:
原帖由 任天糖 於 2008-6-24 12:31 AM 發表
摸佬做咩失蹤幾日架 :026:
贏夠數,什息中嗎:036: :041:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-26 12:15 AM 發表

龍門當前鋒:036: :036:
傷兵:尼赫治(前鋒), 安利(中場), 美田(中場), 施田(後衛), 根哥爾(後衛)
停賽:端基(前鋒), 阿達杜倫(中場), 艾斯克(後衛), 迪米雷(門將)

真係唔出尼赫治,而端基同阿達杜倫都無埋,牌面真係會幾差

如果尼赫治入波保證,阿達杜倫中場夠搶鏡,咁今曰對德國真係好運,土耳其上場對克羅地亞係守門員唔知做乜走咗出去,先輸第1球,其實土耳其上仗踢得好好,不過都係克羅地亞入波後不夠集中,真係輸心理質數。
德國早已輸波比克羅地亞,今次對土耳其唔會大意,更希望土耳其可以半場和波,下半場先比德國贏,和主3.7倍呀,:096: :041:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-26 01:08 AM 發表

冇尼赫治....死左九成半....估計土仔成場血肉長城...慘慘慘 龍門比人狂省:029:
咁樣咪好好睇,幾時都係進攻足球好:023: ,夠娛樂性,不過唔多教練喜歡:041:

前往最後回覆