馬神超級聯賽盃冠軍:anson3560 亞軍:「架勢堂」 季軍:kuskit

收藏  |  訂閱
12  25.6k

我一早講過第一圈我就出局啦...
:096: :096: :096:

引用:
原帖由 jj1969 於 2008-12-22 09:57 PM 發表 查看引用來源

師兄唔好咁講....我都只係小勝.....賭博既野....運氣多於一切....
我都係度祝你聖誕快樂.....
JJ兄你一直都好有實力喎...我地比佐幾年啦.:071: :036:

引用:
原帖由 jj1969 於 2008-12-22 10:04 PM 發表 查看引用來源

輝哥...多謝你....呢到真係好多好有料既人.....有好多好有用既資料.....我都係係度偷吓師...
我輸過幾次比賽....比你啦..:043:

引用:
原帖由 jj1969 於 2008-12-22 10:20 PM 發表 查看引用來源

嘩...原來你記住架....
我都係一時時炸....唔係成日保持到水準...
傻啦....咁耐啦....只記得一次...比你從後趕上...過佐我..:071:

引用:
原帖由 jj1969 於 2008-12-22 11:29 PM 發表 查看引用來源

係呀....通常我出閘都好快....不過口重...好難留...所以返到嚟通常都會腳軟.....如果留得到...都會有段衝勁既...不過就多數留唔到...可能要攪攪d配備先得...
我就會用中段走甩啦...:096: :096:

引用:
原帖由 anson3560 於 2008-12-22 11:41 PM 發表 查看引用來源
幸運俊駒?:096:
我都想係呀...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-12-23 12:59 AM 發表 查看引用來源

末有時間,明天又出發:027:
又去....我要豬肉乾呀:131:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-12-23 01:02 AM 發表 查看引用來源

班友難得有空檔,仲唔玩咩:096:
我明白啦...無問題..:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2009-1-2 06:19 PM 發表 查看引用來源

粗略講講,俾定心理準備大家:071:
貼足咁多場,每場4匹,十足十報紙大貼士咁,有2場皇牌,
呢度以計分制,所以正次副選擺位要小心,
當然亦會加埋下注,貼馬同下注技巧同樣重要,
再以比例計總成績排冠亞季殿,即四人互 ...
賭徒好毒喎,,,,,截稿時間:044: :044: :096: :096:

賭徒開盤啦....誰是馬神...:036:
你唔得閒,就我開:096:

前往最後回覆