47 12345
上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
46  123.9k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-10-17 11:51 PM 發表
:098:
呢排幫你搵個好安答【硬膠】!拉理佢一起結盟,可惜佢無采我!我都有出貼,不過放左【四大癲王】度!俾你摷左出來,咪寫隻同大家分亨吓心得,輝哥應該執唔少,佢捉住我問兩隻馬,三重彩都中埋!我無要雙 ...
唉,,,,教主,,,我雙妙星做膽呀,,,,:043:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-4-2 11:59 PM 發表

第5場位置Q都中唔到,贏唔到咩錢,尾場走遍各大網站,好多勁人都睇死「勇士」,臨場「友利多」落飛,預計澳系人馬做野,「白搭柏」手到拿來,票數真係值得參巧,隔夜大熱票戰略,谷草今次相當唔錯。
教主,,pm我,,等我都去玩下,:071: :071:

玩遊戲就唔係好差....昨晚就輸死佐.:043: :043:

附件

引用:
原帖由 dehum 於 2008-4-10 07:47 PM 發表

咁既成績都輸得死?一定策略有問題!5x10奇實係一個幾好既方法,膽拖經常中腳。:096:
09/04/2008 , 星期三 , 跑馬地【賽馬研習第一課】大熱追擊法第1場     和域讓賽 , 19:15 , 第5班, 草地, "C+3&quo ...
唉,,,,好可惜我臨場有幾隻放棄佐...本來頭場最好心水12...,,買唔到呀,,,:043: :043:

20號開始,本會有新玩法,,大家多多幫趁,:071:

附件

呢次心水,,,點睇,,,不過明天返工,,,上唔到黎.

附件

引用:
原帖由 dehum 於 2008-4-13 12:31 AM 發表

四眼輝今次結果好好多掛?咁都贏唔到?:071:  
無呀....開緊工,,無時間買,,,,,
淨中一場,,,好味皇,,,按得快,,,位置Q,,,尾場唔要步步到,,,,Q跑2,3:071:

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆