各跑馬新手,有任何問題可以在這處發問

收藏  |  訂閱
26  15.6k

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-11-8 06:15 PM 發表 查看引用來源
各跑馬新手,有任何問題可以在這處發問

請問邊度有貴利借:023:
有好介紹.......賭徒財務....:096: :096:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-11-9 09:45 PM 發表 查看引用來源

點申請:023:?
手續煩5煩複?
有冇预先先批核?
幾耐有分到户口?:023:
唔煩複喎..........只需講出慘況.....就得
10日數.....大二分息到啦.....:096: :096: :096:

引用:
原帖由 籃球狙擊手 於 2008-12-2 12:32 AM 發表 查看引用來源

係嘅話~借番一百幾十萬分嚟禮拜三搵下馬仔都好喎~:041: :036:
放心細佬唔會賭其他檔口:071: ~只幫親輝哥呢檔:036: ~同埋細佬好好信用:071: ~絕對唔會賭白頭片:096:
人地話"食火煱~搵[金都果 ...
你對我真係好啦....低我期期派分俾你...:071: :071:

引用:
原帖由 一本勝 於 2008-12-3 01:06 PM 發表 查看引用來源
我係賽馬区新丁,成日係度見倒,博士点点点,請問版主博士係辺位哩?
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7287765&extra=page%3D1
呢個就係博士的POST:036:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-12-8 09:38 PM 發表 查看引用來源
請問咩叫地庄:023:

(3) 全日每人最高純利: 加至1億萬分:036::036:
      全日地庄:: 加至2億分,有本事就盡贏 :071:  
唔好扮唔知喎....:030:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-12-8 09:45 PM 發表 查看引用來源

我真係5知:027:

我已前都5賭既:027:
即是話....個莊輸晒都只會輸呢個數呀.

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-12-8 11:10 PM 發表 查看引用來源

我明喇:023:
因為可以有人贏1億萬分, 又有人輸1億萬分, 於是level左:023:
係未咁?
無錯:086:

前往最後回覆