重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
6  35.8k

我都撐下先,,,不過我覺我太重磅啦,:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:43 AM 發表

傻啦...唔駛...你聽日過2個半俾香港仔...職業同我都會,...跟住佢幫我地買10蚊...咪4個人分囉...:096:

第一次fans團以勝利振軍心...:046:
加多份可以嗎,,,,我都耍入隊:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:46 AM 發表

輝哥仔當然唔會太重磅...呢場未刨....不過驟眼睇機會馬都真係唔少...:097:

不過我對香港仔有信心...:096:
132磅喎,,都唔重,,,如果慢步速點算:044:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:46 AM 發表

好...咁就每人夾2.5...香港仔自己另外搵10萬出黎買...:096:
入去邊,,,話我知,,即過:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:48 AM 發表

你有冇入到2.5入去...跟住俾佢話注碼不足...:096:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3937391&extra=page%3D1
我呢隻點睇呀彩虹兄,,比下意見:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:59 AM 發表
好...小弟又係時候休息先啦...晚安啦各位...

香港仔萬歲...:097:  
886,,,彩虹兄,:036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-12 07:03 PM 發表

博士岩吾岩你口味:096:
記得留意"吳正常":041:
"企業"冷得有道理..大摩熱就怕怕:097:  
我慘呀,,,,隻企業跑第四,,,:043:

前往最後回覆