上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
213  38.6k

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-20 06:45 PM 發表

係啦:027:
lee兩日d賽事都唔吸引
今晚搵葡超過下癮:023:
青年人昨天追和到, 唔駛lose ar牛牛兄~~

仲有, 昨天馬會也十分9, 花膠個rate, 岩岩無得買時, 升去1.9:032: ~~~
之前我1.8買了, 真係多馬會唔少~~
所以以後d ball都係最尾先買好d~~~~

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-8-20 06:49 PM 發表

青年人昨天追和到, 唔駛lose ar牛牛兄~~

仲有, 昨天馬會也十分9, 花膠個rate, 岩岩無得買時, 升去1.9:032: ~~~
之前我1.8買了, 真係多馬會唔少~~
所以以後d ball都係最尾先買好d~~~~
hahaha~
aiya, 打錯字, 係路路兄先岩:122: ~~~
:096: 之前打左牛牛兄, 隨手又打左tim~~
sorry lei路路兄:097:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-20 07:14 PM 發表
國米羅馬果場好x野到爆
剩十幾分鐘大細0.5球
羅馬一入封晒:028:
之前香港之子講走地d野, 好有用~~
跟番佢講d野, 走地執到d ga~~~~
有路可睇~~~~

支持摸兄~~~
而家加納回到2.02, 馬會又出咩9蕉??:044:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-8-21 07:05 PM 發表
坐下先 :023: :023:
牛牛兄~~~~:023: :023:
how are u ar?????
最近有無執d咁ar??

引用:
原帖由 icycow 於 2007-8-21 07:28 PM 發表

HIHI Long time no see ..... long time no bet ........  :096:
no bet good ar~~~~~~
最近又lose唔少:043:

牛牛兄難得今日上黎坐下
有無咩好心水ar??:097: :096:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-22 12:59 AM 發表

摸佬有心水 一定撐
可以偷懶 唔駛諗:097:
祝贏多d~:036:

不過一返黎 點解無晒人:029:
我仲係到ar~~
不過就訓na, 聽日去海馬公園:036:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-22 01:03 AM 發表

hi k仔

haha 原來係咁
祝你聽日玩得開心d:036:  
今晚贏完 聽日"Free Play:097: "
hahaha~
我都想ar~~
路路兄都要win多d~~~~
加納個場好鬼, 讓球係咁升跌~:028:

去海馬公園先黎落雨, 唔通連個天都唔鍾意我?:043: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆