自製k-on插曲7/27更新ふでペン~ボールペン~新𡶺 ふわふわ時間合唱版係page2

收藏  |  訂閱
18  7.4k

舊版又細聲音質又差所以del左佢算
之前戈個自己壓得差,得96 Kbps
而家戈個有160 Kbps
而且研究左一陣都系wmv格式上傳上去最好:071:
所以你唔洗低落:025:

桌面真多wmv:095:
我桌面2個字:簡潔

附件

我忍受唔到我桌面超過3行野:032:
K-ON Character Song有一首又系有分yui同mio版
唔算太好聽,唔知你有無興趣整呢

http://www.mediafire.com/?sharek ... fa3c95965eaa7bc68bc

唔會話超鐘意聽,所以都無咩期待感:032:

我都鐘意樓上講既模式,不過對整戈個人黎講系好痛苦既事:095:

一開頭d音樂左右聲道時大時細真系幾玩野:095:
同埋換人唱太快啦,而且mio偏多(其實大家都鐘意mio把聲吧:071: )
下面有個提議
0:00~0:20 yui
0:21~0:41 mio
0:42~1:11 合唱
1:12~1:43 yui
1:44~2:04 合唱
2:32~3:11 mio
之後就合唱

同埋你次次有新版本都系凌晨發表,你系咁挨得仲未訓定系已經起左身:044:

成個星期都對住一堆線上上下下既頻譜系會精神不振嫁啦:030:
早睡早起身體好呀,兄弟:032:

又系整歌到整到凌晨:044:

果然聽聽下獨唱突然變合唱會聽到爆音嚴重
一開頭0:03~0:06既音樂突然細左既- -
1:44~2:04合唱個part好唔齊
終極玩野版1會系2:32~3:11 mio唱個part聽到yui細細聲唱,黎個系米個小小分別- -?
最後既合唱一開頭mio聲蓋過yui,之後唱"ふわふわ時間"個時yui又大聲反過mio:030:

慢工出細火,慢慢汁令首歌,一定好聽過2個人一直合唱
加油呀好兄弟,撐硬你;)

無用耳機,只系喇叭ok,又細心d就聽到:098:
玩野版系難嫁啦,挑戰下自己技術嘛,咁先有進步:071:

期待你整個完美究極玩野版出黎:034:

前往最後回覆