上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
102  123.9k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 09:11 PM 發表
無中!尾場無大富之星:046: 隻馬今季演出咁準,都唔要佢!抵死!:043:
:025: 我想大富之星W呀!不過都中條T!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 09:34 PM 發表

眉兄今日你右如何?:071:
:098: 首騎士,我要錫晒佢!今季中佢三Q兩T!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 10:14 PM 發表

好討厭星期日賽馬,家庭樂不能集中精神,你地咪重難攪!:096:
:041: 教主,神龍見首不見尾!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 10:05 PM 發表

執多劑都唔出奇!末段有外閃現象,轉打右手鞭,隻馬自動撲上嚟,都唔敢話佢無料到,下次祝你繼續延續神話!:071:
:025: 今季出親都買{首騎士,星運主帥}:098:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 10:12 PM 發表

教主,我同你都一樣係咁睇隻長駒............:043:
:025: 依隻{廢馬}泥!冇加速力!告東尼D馬跑得四至五場冇料到,通常都唔係好嘢!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 10:20 PM 發表

我老細一個禮拜只有一日,可以家庭樂,唔通為錢唔陪佢呀!錢買唔到親情嫁!:096:
:041: 問世上有幾多愛 流露無限美善
     像世間舐犢情深 永不改變
     令我面對一切 回復無盡信念
     人類親情中 係有真愛見

*日日夜夜獻種種關懷 親情無處不現
     就像春風吹遍身心 去我滿懷倦

#俗世幸有這種愛 流露人類至善
     能在這哀樂人生 令我心內暖

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 10:25 PM 發表

哥哥首歌咁: 共同渡過:036:
:025: 巴斯今日周圍揾你呀:043: :029: :043: :029:
共同渡過

垂下眼睛  熄了燈
回望這一段人生
望見當天今天
即使多轉變
妳都也一意跟我共行
曾在我的失意天
疑問究竟為何生
但妳驅使我擔起灰暗
勇敢去面迎人生
若我可再活多一次
都盼再可以在路途重逢著妳
共去寫一生的句字
若我可再活多一次千次
我都盼面前仍然是妳
我要他生都有今生的暖意

*沒甚麼可給妳
但求憑這闕歌
謝謝妳風雨內
都不退    願陪伴我
暫別今天的妳
但求憑這愛火
活在妳心內
分開也像同渡過

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 10:29 PM 發表

下次放佢入雪房:032:
:025: 要重新估計,除非好分,就拖下做腳好啦,唔好做胆:032:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 10:31 PM 發表

榮智健先生??:096:  
:025: 至重{愛倫}退休,佢都好少拉頭馬!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 10:39 PM 發表

你點對佢,第時老左佢點對番你,唔想做孤獨老人!:071:
:041: 我朝早同做女去公園玩一大輪,下午佢就訓教!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆