上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
102  123.9k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-30 12:38 AM 發表
文家良的出擊看似雜亂無章,操練也很相似。但細心看他心中出擊馬匹分兩類,而且尚算有系統。奈何馬匹賠率較低,準繩度也有50%。以下為詳細分析。

文家良出擊馬分兩種,A)明刀明槍型 B)估惑型

A)明刀明槍
...
:025: 你睇到話比我地聽咪得囉:096: :071: 我係一條懶蟲!

:071: 入嚟同教主〔請安〕先:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-13 11:59 PM 發表

係唔係輸羅馬輸到暈呀?不過我知佢中車仔波膽,應該衰唔晒!:071:
:041: 教主,果然{神機妙算}好嘢:098: 近日有D嘢做:043: 日頭冇得上網:029: 夜晚先得:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 12:39 AM 發表

世界波 好吾好食呀:071: 今日你無即場..如果吾係就大鑊:028: 我奶曬野:043:
:041: 我中Q:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-14 10:34 PM 發表

隻 小飛象 吾信人食吾到....:029:  
:096: 中QP:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 12:54 AM 發表

我吾得閒去買........加上未唸定......第一場......跟住就 二十幾倍q 出左嚟:043:
:025: 唔得閒去買!:032: 抵打:096: 你冇電話投注:046: 投注宝架:046: :096: :122:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-15 12:59 AM 發表

世界波搭石磨都有7倍pQ都輸?小飛象果條成300,咁都奶野?尾場揀錯隻喜樂趣膽,如果揀駕高就........:096:
:041: 好嘢!教主未訓,我可以同教主{請安}:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-15 01:04 AM 發表

好開心!:071: 午夜凶鈴!:096: 頭先場般尼茅夫,揸住兩粒都俾人追和,好激氣!:029:
:098: 我中些路迪2:1:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-15 01:08 AM 發表

緊要過提款?:096: 下次唔好早一日買定,我都係買定,要補飛再電話投注,去馬會買收錢好過癮!:071:
:025: 我好耐都冇入投注站,我全補銀行過數:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 01:17 AM 發表

唉.....呢次做老襯.....下次小佢全家:046: :046:
:025: 朋友比你買架?講嚟聽下:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆