[英格蘭] [大阪飛腳]同[伯明翰]--[危險]

收藏  |  訂閱
6  3.3k

危險兄唔洗哩佢啦,多鱼,睇完合心水咪買攞!嚟_佢真定假。
條友,咁關心真定假為什麼?
輸咗,你比返錢我呀?嬴咗,我分D錢比你呀?

引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-31 01:54 AM 發表

只係心平氣和討論, 何須人身攻擊!!!:046: :046:
:071: 對唔住呀:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-31 01:57 AM 發表

仲有一件事,真人,响見過佢,條友帶住副,真係到.:041: :041:
:071: 然時香港男明星我覺得佢最型:071: 我都有D似佢架、、、勿笑:096:

:071: 危險兄幾時講鬼故,單聲呀:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-4 06:12 PM 發表

我部中佐應該係叫做木,我,但係一樣廣告,又吾得閒嚟我屋企幫我,惟有自己學囉!,都吾知係,而家仲廣告,有時仲自動幫出網,跟住,會吾會係爆料爆得多呀!吾講住,我要吓乜嘢叫做,我攪掂即,
我買佐1.5倍W,如果呢幾日,爆 ...
電腦中毒,細佬唔好中毒

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-4 06:50 PM 發表

爆得,就預佐畀人,講就係要畀人,就,果啲吾該自己買超過一注,再睇吓有冇一先.
我夠講話果落佐响個度,成為,知吾知有乜用?

所以PERCYNG兄,吾好理嚟啲人,條友呢個POST明眼人都知道點解,最慘得起,面皮又,所以有 ...
:071: 危險係我呀,唔係分身人呀,你知唔知必勝賠率是什麼泥?有冇睇過呀?我入去睇過D波友當佢神咁拜,如果有人話佢的波料唔得的話,就扑x啦,狂比人圍小。

:071: #75有嘢問你,我去食飯先、、、、、、、拜拜:071:

前往最後回覆