上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
102  123.8k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-15 01:28 AM 發表

嘩!你買得咁大,有無付擔先,我每次都係限賭1000,年青人唔好咁認真,量力而為唔係周身咭數,無人幫到你自重,以前我亦試過出10000文糧,買隻馬5000WP,點知跑第四,跟住透支多10000,諗住番身點不知四名都無 ...
:041: 教主講得好,想當年小弟無知,輸70000蚊咭數:043: 宜家怕死,所以每次限賭1000至3000:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 01:34 AM 發表

付擔一定有..不過係大定細...我係細..不過要還卡數所以先咁博...第 2 口....係我心急...想追返條數:026:
:025: 還卡數!當年我個個月抓8000蚊,還咗1年:032:

:098: 叫糊,些路迪2:1 新特蘭2:1 曼聯3:1 燕豪芬3:1 4x15波膽過關!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 02:05 AM 發表

嘩...中左你真係要請我地食餐勁:096: 中... 中....中呀:071: :098:  
:025: 曼聯3:1 唔好入啦:044:

:098: 多謝!兄弟:098:

:043: :029: 曼聯4:1:043: :029: 冇7000千幾啦

:043: :029: 如果全中可能有十六萬:043: :029:

:028: :043: 冇心機啦!咁多位〔早抖〕:029:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 02:32 AM 發表

中3場都有6,7皮:097:
:043: 4x15 "一條直落,4口三關,六口孖宝,四個單頭:029:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-20 12:06 AM 發表
趁【橫眉】兄出現前我走先!:096: 12點前呢度係我睇......:025: 12點後......:096:
:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆