上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
102  123.9k

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-20 12:11 AM 發表

可能要等多30分先:096: 閒:097:
:071: 危險兄真係知我長短:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-20 12:10 AM 發表

12點後【橫眉】話晒事:098: :071:
:071: 因為得番我〔一個人〕:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-20 12:48 AM 發表

一個人:027: 要食自己吾好:029: :096:
:071: 我去買波先,轉頭返嚟:122:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-20 10:43 PM 發表

第 7 場 :不老英雄 --- 寶樹多盈 --- 醒飛飛 --- 甜在心頭 --- 全德勝 ---力奇福星 --- 飛躍龍門
我睇好"不老英雄"其他就係呢幾隻之中睇緊:097:  
:096: 我最唔睇好依隻〔不老英雄〕:122:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-24 10:30 PM 發表

http://www.youtube.com/watch?v=mIv981W9Q4Q

開飯?.........快過【橫眉偶像】先,等佢無貨買.......:096:
:071: 依條〔強姦〕賓賓,比兩次1w 1p 笑死人:096:

:044: 今日入咗〔馬場〕:044: 睇馬又睇女:131: 點知輸到〔扑街〕:032:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-30 12:18 AM 發表

【尊貴偶像樓主】:044: 係喎!冇留意,幾時變佐【尊貴樓主】㗎,點解吾通知兄弟先,似後吾講得嘢啦:029: 以後我又少佐個網友講嘢:043: 我當唐冇佐人生樂趣,登時冇佐心情:043:

我愛:122:
:098: 老〔西〕都講:071: 話〔忍〕知佢:041: 大不了做番〔超級外星人〕:122:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-30 12:23 AM 發表

難以解釋....佢話連自已都唔知!:096:
:044: 真係唔知!圓來係〔手機主題板〕板主比架:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-6 06:57 PM 發表

原來多左派利是?:096:
:071: 我又要:098: :096: 恭喜教主:041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-15 01:38 AM 發表
dehum兄,hk1122兄,我開吾到PM睇,吾知係自己定:043: :029:

KNOWN  BAD  SITES  (288病毒感染):044:

我去佐下載就佐招,吾走,呢鑊我又要去:043:

聽歌中病毒,總之學好過:032:
:095: 下載〔民哥〕都〔奶〕嘢!依家D病毒真係、、、、:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆