上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
102  123.9k

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-15 01:57 AM 發表

呀危險呀,,,百度係最危險,,,,我一定唔會去,,,
:030: 真架!多謝題點:041:

:071: 入嚟{偷}睇馬料:122: 教主你好嗎?:041:

:071: 入嚟〔支持〕下〔教主〕先:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-7 12:07 AM 發表

要佢爆時!開晒熱門!:025: 不過爆得最驚人,就係你晉級!:096: 努力睇好你過關斬將,成為【馬評天地皇后】
:025: 有〔女信徒〕唔話比我知!:046:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-7 12:26 AM 發表

冷靜啲!明天睇到你,佢會同你打招呼!我地個個都咁正氣,amyhk實喜歡你,記得攞定本英文字典,我驚你唔知佢講咩?不過我會翻譯!:096:
:071: 我有翻譯:098:

附件

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-7 12:31 AM 發表

hi 橫眉冷看:

nice to meet you ar, I am a c9 in hk, but I play the horse just for fun,

I buy very little, only buy place. every race I only buy $20. but until  now, I still never w ...
:098: 妳長跟〔教主〕買一定有得贏:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-7 01:00 AM 發表

訓前同你講一句,$500真係唔難贏,不過你要每次買$20,供會...一定會再開1.2條,我都唔信開唔到!bye bye honey!:131:
:044: bye bye honey:004: :dumpfound :095: :073: :020: :084: :087: :083: :096: :084:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-7 05:05 PM 發表

你唔係咁叫你個女咩?:025: 唔通叫公主呀?:096:
:071: 寶貝女:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-7 05:03 PM 發表

奇實打幾粒字,就可以令大家開心!點解咁大反應!:030: :096:
:071: 因為睇住你個{頭像}加{bye bye honey}:096: 覺得好笑:122:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-7 05:35 PM 發表
  call me honey, thanks thanks sin.:023: :023: :023:

your wife will:032:  :032:  :032:   :032:  you.

hahahahahahahaha..

I am  ...
:071: 教母!唔會咁小氣架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆