上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
911  51.6k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:10 PM 發表

第3場嚴格黎講,又係衰左...:032: :032:
第4場再補鑊(再補唔到都幾大鑊:022: )...威利來 + 得眾 單Q/QP ,得眾再補P...:023:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 02:12 PM 發表

都中左位置Q呀...有執啦..係咪...:097:
只係補到本,有鬼用咩,我要嬴嬴嬴嬴嬴...:046: :046:

引用:
原帖由 hong9999 於 2007-5-24 02:20 PM 發表
支持  希望一齊補到鑊啦
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 02:18 PM 發表
我都要贏贏贏...今日儲足彈藥等殺敵架...:096:
好感動呀...:043:  竟然仲有人黎捧我場,:029:  我一定唔衰得....:046:

引用:
原帖由 hong9999 於 2007-5-24 02:31 PM 發表
買左QP  得眾  有少少驚
我就唔驚.得眾呢類馬唔駛問鬥志,一定跑,跑第幾就睇佢自己...:041:

頂..跑第5 後上遲左...:046:   我又衰左...:032: :032:

引用:
原帖由 hong9999 於 2007-5-24 02:42 PM 發表
再接再厲啦 BRO    不過我要去馬會補倉LA  :032:
SORRY ...:029:  我重心未到...:023:

第5場 正路就 一定喜 腳就拖 小飛象  步步叻 :025:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 02:47 PM 發表

唔緊要啦...你隻"得眾"我有跟到20蚊...因為有分頭...大家齊齊俾心機...頭先那場根本冇力...:097:
咁我都未重鎚出擊..現在都係玩玩下...:023:

引用:
原帖由 hong9999 於 2007-5-24 02:46 PM 發表
傻啦  唔洗SORRY  
最重要有重心  要話俾小弟知呀
收到...下半場先係重心場次,到時再睇清楚話你G...:041:

跑田草2000 排1-8檔會好D..大外檔要蝕..:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆