上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
911  51.5k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 05:52 PM 發表
play again next week ,  88
下次見啦..:097:

今日算好彩,亂咁老點都中幾場...:122:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-17 07:31 PM 發表

如果捉到第8場仲金:085:
11場馬,我地中左超過5場算係咁啦...你估馬場我地開既咩...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 07:34 PM 發表

場場贏既話d人仲駛做既....:096:
但我真係唔想做a....:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 07:37 PM 發表

冇人想....但係又有幾多個真係可以靠賭就白手興家...橫財橫財...好彩時滾滾來....唔好彩時叫極都唔來...:097:
希望我:086: 可以例外啦...:122:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 07:43 PM 發表

今日中左10蚊三T既話你有機啦...:096:

仲有3次機會...:096:
應該係大把機會...:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-17 07:42 PM 發表

大家咁熟先講...我真係吾太滿意架:041:
錢---無人會吾鐘意:097: 仲要愈多愈好:122:
咁樣我先會有動力:025:
但又唔好太依賴呢樣野,始終係偏門,太講運氣..:092:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-17 07:50 PM 發表

你吾係去乜野咩.......:096: (食返餐勁呀)
梗唔係啦,搵個朋友後就番家,賭完馬好累呀...:026:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 07:51 PM 發表

下季既事下季先算...玩埋呢3次可以放下假啦...:096:
希望剩番既3次賽事都好似今日咁好運就好囉...:027:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-17 07:55 PM 發表

吓:030: 你吾搵埋個朋友食飯咩:034:
梗唔係啦,我現在都冇乜餵口..都唔g食乜好..:030:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-17 08:03 PM 發表
我食飯先:122: 你快d搵野食啦:097: 吾岩咪叫外買囉
ok...:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆