上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
911  51.5k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 10:52 PM 發表

馬有時好多人都識睇識買...高低手之分好多時只係紀律同埋注碼策略方面...:097:
高手低手位置有時都會互換....始終人係情緒既動物嘛..:035:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:16 PM 發表

你真係有問題!可以聯想人係動物,人係有理智、思想、思巧,動物係無嫁!就算馬留都係模仿,你叫佢踱馬實死!:096:
大哥動物(係會郁)一樣有情緒.動物點會冇理智、思想、思巧,只不過人類屬於高理智、思想、思巧..既類型

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:26 PM 發表
(係會郁動既物體)蟲算唔算?你又唔好講到人有咁高IQ智慧,現在講係EQ為先!:096:
似乎今日我同你唔岩channel喎..:030:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:38 PM 發表

你份人就係咁,唔可以輕鬆吓咩?從文字已經感覺個份衝動和固執,無馬跑時盡量放鬆一點,同大家吹吹水開心吓,跑馬日再變身都世@@臐I我可能比較樂觀,感覺到就寫出來,唔好介意!打字唔係我專長,只係just for ...
我明,..但我暫時仲係比較認真,我現在又唔識去玩...:032:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-18 11:49 PM 發表

尊貴aa,我帶你去玩:131: aa制啦:096:
唔好叫我 尊貴aa <=唔岩聽...:096: 去玩我幾時都制,你唔帶我咋嘛..:122:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-19 12:11 AM 發表

去玩我點會唔肯一齊去:131:
你扯旗搞團,6月尾7月頭,澳門吃喝玩樂團,:122:
行程及使費...你地講我去度掂佢,豐儉由人:071:
你都要講大約要幾多$$先得架,太富貴既團我怕玩唔起...:027:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-19 12:18 AM 發表

玩!:131:
有冇我份, 八月頭回來!
边道都冇問題, 使費3-5k好啦! 太大會比人發現:029:
你放心,只要你開聲,職業佬隨時可以招呼你...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-19 12:26 AM 發表

睇下玩d乜:096:
2K都夠玩夠食,去club多少少,3K左右,食兩餐:131: 又唔同
所以先定好團費,再諗行程:071:
如果走得開兩三日....飛去泰國...平靚正:131:
我寧願去澳門..:096:  跑完最後一日馬有機去...:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-19 12:29 AM 發表

注要唔係招呼我, 係招呼你, 有病嗰個係你呀! 三哥!:096:
我幾時都病..招唔招呼我都冇分別a,..:035:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-19 12:36 AM 發表

澳門.....可以又食又拎:036: :122:
如多人喜歡飲酒唱歌,必定去club
貴d使費...過夜2K+tips100-200,1Q1k+tips.套票1400樓下(包晒船、房、場)
場內消費:每人200唔使...睇下開乜酒定啤酒
食飯...有限
睇人數先決定點玩....:041:
我訓先啦..:009:  886:035:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆