上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
911  51.5k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-19 05:45 AM 發表
哈 ~ aa 師兄又黎一篇另類 賽後老點你 , 支持..支持.. , 師兄既心聲...小弟全部收到晒 , 多謝 !!!
唱完 K 返黎雖然好眼瞓 , 但睇完篇野 , 不得不留番幾隻字回應吓
係呢個網上世界 , 彼此互不相識 , 無乜人會 ...
多謝,最緊要大家知道重點係乜就得..:041: ..

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-19 06:11 PM 發表
我可以加入大家嘛?
當然可以啦,歡迎歡迎...:036:

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-19 06:16 PM 發表
我勁黑仔.......
買咁耐未中過..........
見老a比d  tips好正又準!
我好彩,又要大家好運姐..我有時都唔得架....大家研究下囉...:041:
呢幾日冇馬跑,呢到會靜番d...:025:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-19 02:54 PM 發表

重點係, 難為咗你啦! 三哥!:096:
都冇咩話難為既,我都希望大家好架嘛...:027:

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-19 06:22 PM 發表
聽日無咩??

我係澳洲,所以唔清楚
哇...原來在澳洲呀...明天冇馬跑呀呀,要去到星期日先有馬跑...:041:

你去澳洲讀書嗎.?:092:

咦..我之前好似在波版見過你,係咪呢.?:027:

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-19 06:26 PM 發表
唔講住..........食飯先:027:
ok..:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-19 07:34 PM 發表

都話左呢度馬迷,進入國際化!:071:
咁岩姐...:096:  我食飯先..遲d見:122:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-19 08:55 PM 發表
進入國際化, good good good, Mr. Tsang also say Hong kong is international city lar.

I hope here is happy than outside . because I don't like Mr, tsang, blow tia tsang.:046: :046: :046:
哈哈哈,我都唔喜歡Mr, tsang, blow tia tsang,但我地都係唔好理佢,呢到係馬版,唔係政治版..:096:

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-20 05:51 PM 發表
aa兄
我想知le
如果我買單t 搵一隻做膽咁全餐
果隻膽係一定要跑第一定係1,2,3名都得?.?
引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-20 05:54 PM 發表

跑入 3甲 就得:041:
冇錯,搵一隻自己認為一定有3甲既馬,唔須要次序..:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-20 06:41 PM 發表

知你未返到屋企,幫你答左:027:
唔該哂..:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆