上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
911  51.5k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-24 12:48 AM 發表

我都係斷估者 ......(戰意)
希望估中齊齊 win :071:
望就咁望啦...:023:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-24 12:50 AM 發表

你揀果隻都o岩我喎....:096: :096: :096: 齊齊wp...
下....:044:   你又岩....:011:  咁就齊齊中囉...:036:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-24 12:56 AM 發表

場馬實在太水,你果隻又落番三班幾場都近,呢次用大師傅,又冷門,玩下啦...:071: :071: :071:
冷門就唔怕玩..:041:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-24 01:01 AM 發表

諗法一模一樣 , 重有係巫 c 佢肯騎 , 棄騎 方廐/李廐馬  :096:
細細地搏下希望有驚喜啦...:023:

明天我可能唔得閒玩現場,先祝你地好運,記得小注,明天d馬範圍太大..:030:

訓先囉...:009:  881..:041:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-24 12:36 PM 發表

congulation, you win the race 1 lar.
but I havn't time to buy . just can hear you win.
引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-24 12:35 PM 發表
恭喜師兄響頭炮 ......:036: :036: .....繼續 win :098: :098: :098:
引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-24 12:36 PM 發表
aa呢?
HI 大家好,我今日冇時間同你地玩臨場,祝大家嬴多d...唔好意思..:041:

多謝大家支持..本貼會提早收爐...:041:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-25 11:47 AM 發表

Good moring  aanunes :

how is your day, yesterday congulation you win.

is it will the last 2 time racing day ar??
昨天輸呀...:029:  唔夠運呀..:043:
冇錯,只剩2曰賽事..:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-25 12:08 PM 發表

三哥早! 點解提早收爐呀!?
其實, 我到了呢幾次賽事都冇乜心水, 個人好似雲遊太空咁:028:
今季埋數共贏咗4.32k, 冇乜心機! 我都想提早收爐...:025:
有d意興闌珊..咪收爐囉..:025:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-25 12:30 PM 發表

雖然昨日我都贏錢,但早於前幾次賽事已開始厭戰:023:
現在我都有同感..:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆