上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
911  51.5k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-26 07:21 PM 發表

睇嚟你內心果團火,仲未熄滅!我只知不停吸收有用既東西,好過沿用單一方法,唔係好難突破自已思維,接受別人意見未必係壞事,大熱門都有一套方法去買,問題你有無錢買,我唔接觸大熱所以答唔到,狀態,操練,練 ...
引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 09:11 PM 發表

aa,今次又邊位激親你:044: 近日少上來無暇翻查:096: 睇完你寫呢段文章,不要介意我較直接批評:自暴其短,故步自封:027:
狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估.....絕不同意,全部都有用有標 ...
其實我都唔係有咩火,只係有時見到有d人用一d唔確定既野去否定其他人既論點,我就好自然會反擊,至於 狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估   <=我都g我講得可能太硬,我其實唔係話絕對冇用,但點用或有咩用途,有時我地都係靠估,呢d就係我講既唔確定既論點...冇咩野架,我都冇事,講完就算...:122:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-26 09:12 PM 發表

咦........咦........師兄.....好硬喎..你條................頸  :071:
借花敬佛贈你既  
引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-26 08:54 PM 發表

aa 師兄
閣下實在太謙喇 , 你既心水不單只冇令小弟輸錢 , 重系係一個月內幫小弟贏左馬會兩萬幾 , 係小弟還得神落至真 . 都唔知點報答你 , 真係當你神咁拜  :131:  
希望 aa師兄叉足電 , 下季再係呢度幫幫大 ...
多謝你既 莫生氣 我收到哂,但我性格有時比較暴躁,所以都幾難有得救...:096:  

客氣野唔駛講,你嬴到$$係你有運,可能有d人睇左我post輸到好甘呢...:023:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 10:31 PM 發表

我反而咁睇...能夠適當地運用你呢團火既話....你做好多樣野都可以好成功...因為火用得唔好就變成燥...用得好..就係鬥志...:097:
岩,我好多時就係靠呢團火翻身,所以最好多d激下我啦...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 10:36 PM 發表

快d去出下d虛火先:131: 谷壞你:071:
唔出得,要留番跑馬先用a...:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 10:44 PM 發表

哈..呢個醜人唔駛我做...搵傻佬幫幫你..:096:
大把傻佬啦...:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 10:53 PM 發表

哈.....小弟就係較喜歡從(狀態、操練、段速、場地、排檔)等因素去判定某駒既機會或敗因既個纇人,係呢個問題上明顯跟兄弟你既睇法有所不同,但大家亦對某一些問題既睇法係一至的,而求同存異就係網路上朋友之 ...
我唔係完全否定(狀態、操練、段速、場地、排檔) <=呢幾樣因素,只係我覺得仲有好多我地未g既因素一定存在,唔可以只睇1,2樣野就下定論..:041:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-26 11:07 PM 發表

邊個找我?:137:
傻佬就會搵你..:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 11:12 PM 發表

哈....其實賽馬呢樣野在事前係無定論可言的,只係睇你自己相信D乜野或領悟到D乜野而巳,所以同道中人係較難求的.....:041:

絕對同意...:041:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 11:31 PM 發表

跑馬既可愛之處正正就在於此...我之前都講過....唔同賽事場合岩唔同既人...有d人鍾意熱有d人鍾意冷...有人鍾意沙田跑實力行先...有人鍾意捉偏差好似威哥...有人鍾意跑泥地搏爆...又有人鍾意買5班賽事好似au ...
我其實都唔g自己屬於邊類型,可能大包圍岩我..有殺錯,冇放過.:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 11:37 PM 發表

哈...你算係冷門型...以我所知你冷門命中率真係相對較高....:097:

當然...為左滿足貪玩既性格...你寧願非重心場次買少d都唔會唔買...:096:
你咁講都好合理...:041: 由其 (你寧願非重心場次買少d都唔會唔買)<=呢句最岩..:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆