上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  124.9k

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-8 03:21 AM 發表
p兄:097:
60'  馬毛 1 - 1 星堡:131:
頭關~~死左

希望~~保住尾關:097:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-8 03:29 AM 發表

撥個計時到90' 喇:097:
快手快腳收錢:098: :096:
87":098: :098:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-29 02:07 AM 發表
PONTI情報中心

索菲亞利夫斯基 [-1]lost

希爾星堡  和win

笫四晚佷重要,,希望保住一邊都好:096: :096:  
:071: 保住一關,,無禁傷

Sleep ByeBYe All

引用:
原帖由 wfb 於 2007-8-8 04:04 AM 發表

:098: Congratulations!! the last 10 minutes seems so long !! brother!!
wfb!!係我好朋友:097:

p.s.心水己出:071:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-8-8 04:12 AM 發表

Me Too!886 lo!:096: :096:
好野,,總之跟你買,,無禁煩:027: !!

引用:
原帖由 19830101 於 2007-8-8 04:46 PM 發表
今 晚玩下大細算:036:
:023: ,,好難賭.....................................................................................

引用:
原帖由 賭神龍 於 2007-8-8 07:21 PM 發表
嘿~ 近期波好難估~
咁我就出一條飛俾大家參考下
4x1 只需10蚊
薩拉熱窩win
利斯納 和-客
帕拉尼恩斯 和
紐迪高 和

10蚊就有390倍回報, 好過買六合彩 , 多謝支持
:098:
捧下你場,,4x5@100:096:

唔好令我失望:097:

Cecilchao兄!!休息完就要猛龍出動!!:025: :025: :025:

p.s.其實呢幾期,,係好難賭:027: :027: :027: ,,

我睇開果份報紙,果D專家得一個,,:023: :023: :023:

叫走x係正數only!!:096: :096: :096:

其他都係死得!!:071: :071: :071:

我呢幾曰都爬地熊:029: :029: :029:

引用:
原帖由 賭神龍 於 2007-8-8 08:18 PM 發表

多謝支持:036:  明早起身大叫收錢:098:
343.995倍中就肥!!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆