上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  124.9k

Thanks大家:027:

唱首歌仔先!!:027:

天這樣藍  - 李克勤 + 小剛

作曲:顧嘉輝
填詞:張美賢
克勤:沒什麼  經得起苦楚  轉折變化不怕多
            恨什麼  真心去愛過  不要計較怎結果
小剛:怕什麼  皮膚都擦破  還有心中的烈火
            至少我  看到特別多  風景沒白白錯過
克勤:日出  照舊  天空這樣藍
            煙花最暫  亦燦爛
小剛:我們受傷  我們越強
            風浪  打造夢想
            希望我的人生沒有遺憾
克勤:人長久  幾多的風波  歡笑總比苦澀多
            話別中  幾多對與錯  想你開心比我多
小剛:沒月亮  讓星光閃耀  還有你曾經愛我
            沒後悔  只是有時候  免不了有點寂寞
克勤:日出  照舊(小剛:我往前走
克勤:天空這樣藍(小剛:天色多藍
克勤:煙花最暫  亦燦爛(小剛:花火縱然是短暫也燦爛
小剛:我們受傷  我們越強(克勤:成敗之間
小剛:風浪  打造夢想(克勤:談笑之間
小剛:希望我的人生沒有遺憾(克勤:平常看聚散
合唱:我們受傷  我們越強
            風浪  打造夢想
            希望我的人生沒有遺憾

我覺得歌詞的意思是那麼有深度的 ,
這幾句我覺得蠻有意思的,
沒什麼  經得起苦楚  轉折變化不怕多
煙花最暫  亦燦爛
我們受傷  我們越強

引用:
原帖由 wfb 於 2007-8-9 12:34 AM 發表
;) support ponti & cecil brothers !!
thanks!:097:

引用:
原帖由 基夫斯 於 2007-8-9 01:41 AM 發表
都係呢句 ..洛辛堡 只求對面無入球 :026:
你係第一次回呢個post!!:071:

引用:
原帖由 比率 於 2007-8-9 02:17 AM 發表
睇好保地花高   ,輸半無所謂,贏半唔實際:071:
比率兄,,幾準!!

點解唔出多D post,,益下街坊:097:

引用:
原帖由 wingng1975 於 2007-8-9 11:50 PM 發表
我都係第一次回呢個 Post , 進來支持下 cecilchao 及 ponti 兩位先 ~
你好!我係迎新大使ponti<我係假的,,真的迎新大使係四眼輝,,我真正身份係老黨員關懷專員>:096:

p.s.心水 renewed:097:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-8-10 08:15 PM 發表

Ponti兄!?變了平手盤還支不支持普洱!?:023:
今晚聖保利sure win:098: :097:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-8-10 09:33 PM 發表

支持ponti 兄今晚嬴多D!:036:
我地幾兄弟要反底勒!!:096: :096: :096:

我係亞拉丁:029:

找卡數............第四囗:023:

引用:
原帖由 wfb 於 2007-8-12 12:35 AM 發表

:036: :098: 早場跟左頭四關,中左三關,Ponti師兄繼續加油!!
多謝!!果D暑假賽,,難賭死!!

開季就好D!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆