上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  124.9k

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2008-3-9 02:20 AM 發表
今日難得咁多位都係係度
一定要入黎留隻字:097:
祝大家贏多d~:036: support
唉!!分心啦!!..........

做版主有乜好:026:

早兩日被勁屈..

如果我係版仔.....我一定同D百佳仔的媽媽進行[性]行為:096:

再學[陳冠希]咁比番D老母相D百佳仔睇:096:

:023: 邊個最強:023:

我係投票比周師兄的:023:

大家唔好唔會我....

我而家好帕比人唔會:026:

引用:
原帖由 未中過波 於 2008-3-9 09:47 AM 發表
高層不滿:071: 條友咬住吾放,言論暫適可而止 一陣比人一,又投訴,質疑版主質數:092: 到時我都幫你吾到:071:
ok!!:071: 我今勻發埋最後一個,,一星期都唔再發DSLR的言論..好嗎??

佢地係寫字佬:096: 我都驚左佢.....

但我發post,,無講粗口.........,,同一般版友差唔多....

串唔串係人定,,我覺得我唯一point我係講事實,,

版友唔喜歡,,可以唔睇唔回,,唔好將大大頂[道德]高帽送比我..

開口埋口,,就版主乜唔做得,,版主七唔做得...

同埋係文化水平唔同,,佢地成日以攻擊到版主的言詞為[驕傲]<-----呢D文化要改:044:

p.s.我知你係高層大人:023:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-9 10:17 AM 發表
高層大人:044: 咁你都知:092: :071:
認真D唔係真係比人炒:071::027: :044::096:

日職:

柏雷素爾

川崎前鋒[-1]

新潟天鵝 [0]

希望中兩關唔駛比人炒啦!!:096: :096: :096: :098:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-9 10:27 AM 發表

你比人針對,高層應該知卦:092:
[意見區]無人幫口呢??

其他同大佬的大版都想我死啦!!:096:

罔想會幫下口,,

好在仲有呢版D兄弟撐下我..:029:

我講野其實都好串:071:

我會改下:023: :023: :023:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-9 10:37 AM 發表
你出貼可唔可以有(閱讀權限):092:
呢個[昏純]可以申請..

有乜好提議:097:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-9 10:40 AM 發表
冇呀,見到N版主係頂度整咗個,好奇問吓咋:096:
你想做乜??

如在這版,可叫p兄n兄攪..

不過要批.......

在我版,,就你開有建設性的post,,我都可以幫你....

當然要批下先...........:071:

引用:
原帖由 tch742 於 2008-3-9 10:57 AM 發表
昨天唔記得去撐您,剛剛去左果度講真心話~~

希望唔駛比人炒:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-9 11:01 AM 發表

佢炒你我即時去隔離綱玩!我一定支持你!:036: :071: :023: :046:  
多謝Johnny兄撐我!!好兄弟!!:023: :023: :023:

引用:
原帖由 tch742 於 2008-3-9 11:01 AM 發表
邊有人夠膽炒您?
您炒佢就差唔多?
我EQ都好高嫁勒,,比第二D ban 死佢地:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆