上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  125.2k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-11 05:17 PM 發表

你唔係resign左咩? 幾時last day?
佢要我幫下手,,做到下個月15:098: :097: :098:

加五百想留我,,我叫佢慳番:096:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-11 05:21 PM 發表

周師兄 呢期有冇咩心水先!? :097:
布里斯托城無人信佢升班:096: 我信:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-11 05:32 PM 發表

布里斯托城...呢場...我反而覺得會和波:027:
買亞盤[主]

利物浦

p.s.好耐未同師兄真正吹過水:097:

不過都驚佢賣三分玩野,,

最衰英冠無冠軍買:046:

如果唔係一定最少一千好過收利息:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-11 05:40 PM 發表

等你resign左...出黎食飯吹下水:097:
好呀!!幾時~~任你

resign左D波會準反D:096:

引用:
原帖由 jason6676 於 2008-3-11 05:46 PM 發表
ponti,,,cecilchao ,johnnykck
請問你知唔知有邊個網站可以睇到各家外圍投注額同賠率变化??
yahoo search啦!!

大把:096:

贏左有錢收嫁我就唔識:097:

引用:
原帖由 jason6676 於 2008-3-11 05:59 PM 發表
ponti 兄唔該你幫幫忙,小弟急需呀:029: :029: :029:  
你過D forum ,,開post你想買外圍,,大把sales搵你啦!!

我又同你唔熟...係覆咁多...

p.s.唔好響呢面開,,即Ban唔好話我唔講明:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-11 05:52 PM 發表

我真係唔知,每次我都係幾個綱走嚟走去睇!
真係要閃夠晒鐘!:023:
bye:097:

i 都sleep 啦!!:097:

回覆 #4733 jason6676 的帖子

bet3x5,,william hixx,,乜Q888.............

................唔識.........:044:

你問第二D正常問題,,我會覆的:044:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2008-3-12 01:41 AM 發表
我唔識:026:
響呢版,,不應傳張<外圍>的對嗎??:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆