上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
111  21.4k

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-5 16:49 發表

賭波梗有當旺同黑仔期, 比狗會吉幾刀唔死得, 最緊要保住條命繼續平注賭, 等到運仔返黎, 我用大關刀狠狠劈佢一刀.:046:
我每晚都揸定把大關刀响手...隨時劈九狗會 !!! :025: :025: :025:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-5 18:15 發表

ko仔屋企賣刀ga? :096:
日日都有大關刀咁富貴.:071:
發記師兄...小弟都係得把生銹又未開封嘅大關刀咋......:032:

...重要師兄你指點迷津嫁......:023: :023: :023:

引用:
原帖由 man2111 於 2008-8-5 20:03 發表

發達哥,小弟新入殺狗大軍有野唔明,聽朝巴塞客勝+大無走雞,但到e+佢都未開盤.......點解既......會唔會怕輸唔開
我覺得係狗會 d 精算師未計掂條數姐...:035:

...狗會咁濫...佢咩屎盤都會開......:046: :046: :046:

...至怕佢到時入球大細係 4.5 球姐......:028: :028: :028:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-7 13:20 發表

無辦法, 爛賭鬼連女足都唔放過, 只要有得賭, 賭癮太大無得改.
香港地九成人都爛賭, 股票行銀行日日都有人炒股, 都未計用電腦上網落盤批人.
啲股票嘅公司咪一樣唔識咩料, 一樣聽風炒炒炒, 賭得仲大過爛賭鬼賭波仔.

二三線波係唔識, 起碼爛賭鬼知係假波, 啲大聯賽一樣踢假, 只係直播有得睇識啲球員名多啲.

聽晚有兩場大波趁早落注, 德國盃一場過淘汰賽, 快手入貨大大波1.75.
阿積士四角賽計入球數量定冠軍, 主隊鬥阿仙奴, 大大大交易.
國米摩佬踢穩守, 後防仲密過AC, 呢場波仔好難玩, 買大隨時中招, 要諗諗呢場主客點買.
icic...多謝發記師兄指點......:036: :036: :036:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-7 13:34 發表
狗會班盤手真係好有料ga.
爛賭鬼上星期得閒睇波, 車仔對AC, 呢場波爛賭鬼無落注.
睇半場見AC好似遊魂, 後防空過鬼婆個洞, 車仔射親都有.
半場三球, 下半場十幾分鐘就入多兩球 5-0.
爛賭鬼心諗入多兩三球都得, 上狗會睇走地車仔贏客其他幾多倍, 比三十分鐘車仔入多粒就中, 狗會開1.65.
爛賭鬼當時真係想插兩注落去, 但係禁完銀碼就即係清醒左DELETE唔買, 心諗狗會都有人睇波, 唔會咁筍比0.65賭仔執.
以狗會性格, 如果真係好大機會中, 都即係開1.35低水比賭仔.

要狗會嘔多啲錢比賭仔真係好難, 爛賭鬼都係靠執少少慢慢同狗會玩, 大拳大拳同佢鬥, 只有死路一條.
100% 認同 !!! :023:

...佢請嗰班精算師真係幾有料,好識出賠率,好識幾時封盤...狗到一流 !!! :046: :046: :046:

...小弟都奶過嘢...買走地真係要用足 200% 精神去同佢鬥...諗少一步都好易中招......:025: :025: :025:

22' 上 艾夫斯堡 1-1 卡馬亞

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-8 00:22 發表
22' 上 艾夫斯堡 1-1 卡馬亞
...唔緊要...重新開始姐...

我都真金白銀支持發記師兄同卡馬亞...gogogoal......!!! :025:

34' 上 艾夫斯堡 1-2 卡馬亞 :036: :036: :036:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-8 00:24 發表
咁快兩球, 入球大狠狠落飛果然有料到.
北歐波真係好假.
初盤係實際賽績, 開賽前一兩個鐘就係投注方向.
大注入球大又比人食到口邊.
咁快已經係大波啦...d 飛真係好有信心...亦都好有揾食格...

...d 波唔只係圓...仲係超假添......:046: :046: :046:

40' 上 艾夫斯堡 2-2 卡馬亞 :028:

...卡馬亞...keep going...上上上呀 !!! :023: :023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆