上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
111  21.4k

86' 下 曼城 0-1 米迪蘭特 (0-1)   

86' 下 布拉加 1-0 辛連斯基 (0-0)   

71' 下 拉科魯尼亞 0-0 夏積杜克 (0-0)

死狗會...呢 3 場波真係殺斷好多人...:046:

...死狗會真係冇義氣...簡直以殺人為樂...打刧全香港 d 市民 !!! :046: :046: :046:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-14 13:27 發表
AUG 14 漢卡  $500
AUG 14 艾夫斯堡  $500
AUG 14 真特  $500
AUG 14 真特  $500
AUG 14 布拉?$500
發記師兄,

今晚我同你都差唔多...輸 1 注左右......:028: :028: :028:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-15 11:22 發表

呢幾日盃賽狗會好多場都陰左賭仔, 我都比佢插左幾刀.
尋日爛賭鬼都聞到幾場燶波味, 史特?br /> 爛賭鬼又要插狗會, 外圍開亞洲盤讓兩球半, 爛賭鬼覺得下盤執梗, 史特?br />
有CHING問曼城點睇, 爛賭鬼話曼 ...
嗰 2 場波我都避咗佢...不過其他場次都俾係死狗會陰到...谷鬼氣......:046: :046: :046:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-15 11:24 發表
銀河咁快入一粒.
走地3.5球大頭先1.75.
依家廿幾分鐘, 走地大大波有 2倍.
...依家回到 2.4 倍......:025:

死狗會...咁快轉咗 2.5 球...真係狗......:046: :046: :046:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-15 11:42 發表

依家2.5球大1.5倍.
爛賭鬼覺得呢場銀河贏唔到.
半場睇晒盤再落多注.
我都覺得芝華士會平到佢或者贏佢...啱啱落注咗 2:2、3:2 波膽......:025:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-15 10:57 發表
AUG 14 美國芝華士   @$250
今日自己瞓晏咗...跟唔切發記師兄買 4、5 球...:032:

...跟住買咗細住波膽 2:2 就有緊要事要出街...玩唔到全場走地...又係擦身財...:028: :028:

...少咗次殺狗會嘅機會...谷鬼氣......:046: :046: :046:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-15 14:43 發表

地頭虫加爾斯作客踢得好保守.
爛賭鬼信哈馬比會再贏盤, 但都唔敢買讓球w.
上一輪瑞超好多大大波, 唔知今個星期會唔會返底.
我對哈馬比w就好有信心, 贏兩球信心就唔大, 呢場大大波兩倍我都唔敢落.
哈馬比 ...
Good point !!! :025: :025: :025:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-15 15:38 發表

尋日睇見銀河場大大波得1.54倍, 爛賭鬼就打算玩呢場走地大細.
今朝睇返尋晚賽果, 細波浸人比較多, 今朝尾場應該唔會再有古惑, 所以落注四五球.
即場好快入左一粒, 3.5球大升到2.4都唔敢落注, 驚黑仔期會三球完場輸兩注, 等到半場2.5球有1.9至落一注大大波.
爛賭鬼運氣返黎完場前整夠四球鋤多狗會2.4注.
恭喜發記師兄 !!! :036: :036: :036:

11' 上 緬恩斯 0-0 凱沙羅頓   

11' 上 亞琛 1-0 韋恩   

11' 上 聖保利 2-0 奧斯納布克

好快已經入波啦...期待 4、5 球嘅來臨......:023: :023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆