[歐洲賽事] 加納[-0.5/-1] 荷蘭[0] 雲佩康靠你了

收藏  |  訂閱
19  246.5k

而家住洪水橋,
過個零月搬入圍城 :071:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-27 01:30 AM 發表 查看引用來源

:071:洪水橋,全港最猛地點之一,冇估錯是咪天晴:071:?
全港最猛地點之一, OUT了,
三十年前細個, 我亞E 講鬼故先講洪水橋 :096:

搬去天頌 :098:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-27 01:37 AM 發表 查看引用來源

=.=而家都好猛下,勁,基斯兄抽到白表 恭喜:036::036:
唔好嚇我啦, 仲要住多個零月架,
仲要一星期兩晚放夜~
5000個籌中左 :098:

引用:
原帖由 sing3208 於 2013-8-27 02:03 AM 發表 查看引用來源

咁好彩!
咁難抽都中到!勁!

係好好彩,
不過要踏上供樓之路 :028:

引用:
原帖由 sawchu 於 2013-8-27 08:57 AM 發表 查看引用來源
一定要揀到鍾意先上車,因樓價有微調之勢…

我好少留意樓市,最見地產主力銷售馬來西亞,新加坡,外國樓盤…

不過如果自住,抗跌力都好啲,因為始終都要住

http://i.188channel.com/u/images/r10/android ...
多謝C兄意見

回覆 880# man77998080 的帖子

?? :092:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-27 11:48 PM 發表 查看引用來源

下盤啦今日:071:
下盤就正了 :131:

日本AV波好難玩, 但又好難忍手唔玩 :032:

康爺好勁 :036:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-9-20 12:37 AM 發表 查看引用來源

:071::071:過得去咁啦,基斯兄,今晚1點場次點睇??
過關
3X4
讓球
讓球
讓球主客和
星期四 1 聖加倫 (主) 對 古賓 (客)
主 [0/-0.5] @ 2.07
星期四 2 華倫西亞 (主) 對 史雲斯 (客)
客 [+0.5/+1] @ 1.91
星期四 3 薩格勒布戴拿模 (主) 對 祖奴摩勒斯 (客)
客 [+1] @ 2.20

過關
3X4
讓球
主客和
主客和
星期四 11 法蘭克福 (主) 對 波爾多 (客)
主 [-0.5/-1] @ 2.05
星期四 12 特拉維夫馬卡比 (主) 對 尼科西亞 (客)
主 @ 1.75
星期四 14 杜安 (主) 對 維也納迅速 (客)
主 @ 1.75

過關
3X4
讓球主客和
讓球主客和
讓球
星期四 16 弗賴堡 (主) 對 利巴域 (客)
客 [+1] @ 2.15
星期四 21 舒列夫 (主) 對 安治 (客)
主 [+1] @ 1.63
星期四 23 海法馬卡比 (主) 對 阿爾克馬爾 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.81

前往最後回覆