上一頁下一頁
發新話題

陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
57  38.9k

引用:
原帖由 bunny0729 於 2017-8-24 08:39 PM 發表 查看引用來源
師兄:無女朋友,都切勿在外玩。以免影響病情。
如果食藥無,唯一幫到忙是秘尿科專科。希望醫生幫到你啦!
(最緊要同企講,曾經食過兩隻藥無效)
收到師兄~同埋我對叫雞真係興趣不大~目前我就係想根治到個病~但我亦都諗過~如果我仲味有女朋友都好難知自己康復程度去到邊

引用:
原帖由 南非王子 於 2017-8-24 08:58 PM 發表 查看引用來源
係咪X力仔?
係呀

引用:
原帖由 Sweetyyyyy 於 2017-8-24 09:32 PM 發表 查看引用來源

阳痿是什么?百度上是这样定义的:阳萎又称勃起功能障碍(国际上简称ED),是指在有性欲要求时,阴茎不能勃起或勃起不 ...
唔該你先~但其實食呢d中藥係唔係要比中醫師判斷下? 我真係好驚食錯藥仲嚴重落去~

引用:
原帖由 Sweetyyyyy 於 2017-8-24 10:19 PM 發表 查看引用來源

如果你唔確定自己嘅症狀可對應到呢篇文講嘅症狀 可以問下中醫師意見 或者自己食啲除濕熱食品先 例如煲薏仁赤豆水 另外 藥性比較溫和嘅除濕熱中藥也可以考慮 因為南方地區天氣潮熱 好多人 ...
最慘我睇段文~樣樣我都有d~所以我都分唔清楚

引用:
原帖由 理想王子 於 2017-8-25 02:38 AM 發表 查看引用來源

會不會連慾望都少左好多?
呢樣有呀

引用:
原帖由 大M-ID 於 2017-8-25 02:38 AM 發表 查看引用來源
腎氣不足所致,記住不是補腎,無得補,係要養腎。
而家乜藥都唔敢食住

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-25 03:21 AM 發表 查看引用來源
我有樣嘢好過你 因為我已經五十幾歲 乜都試過 你要好好保重身體呀 快啲搵中醫調年青人
師兄咁你幾多歲開始求醫?同埋聽你咁樣講即係冇得醫?

引用:
原帖由 anna28 於 2017-8-25 03:43 AM 發表 查看引用來源

其實我覺得通篇講得最好係呢個
一路都知道抑鬱症病會影響性功能,但係點解都係第一次從這位師兄得知
除咗食藥,好似有個打針治療的方法,你可以上網search下

我有個frd之前兩個男朋友都有同樣問題,都係30以 ...
我都知 但我停藥會好辛苦

引用:
原帖由 ellentomhk 於 2017-8-25 03:47 AM 發表 查看引用來源
唔好睇AV, 性感的相片都唔好睇, 避免睇慣睇熟。
而家盡量掂都唔掂

引用:
原帖由 ilovecl 於 2017-8-25 06:13 AM 發表 查看引用來源
絕對係因為d蘊,我老公曾經有情緒困擾,食左3個月依d蘊,份量重要係好小好小,例如一日半粒,但性功能嚴重退化,未食前良好,停蘊後都不是立即好像之前今,但有慢慢好,不而家都重係時好時壞,不過吾知係他自信大跌定 ...
但有情緒病自己可以停到藥?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆