上一頁下一頁
發新話題

陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
57  38.9k

引用:
原帖由 大M-ID 於 2017-8-25 02:38 AM 發表 查看引用來源
腎氣不足所致,記住不是補腎,無得補,係要養腎。
點做到養腎法

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-25 07:14 AM 發表 查看引用來源
重有樓主有D野我各得應該回應下大家好,你是否經常打飛機或· 成日出去蒲 溝女
之前係囉 一星期打兩三次到  之前蒲就成日有 但已經係差唔多10年前既事

引用:
原帖由 lam_km 於 2017-8-25 07:23 AM 發表 查看引用來源
如身體沒有問題就是心理問題,就是陽萎心理陰影會導致不舉。
嫖娼或找陌生女人…,有潔癖的,覺得對方身體不乾淨,根本就不想搞。
有相愛的伴侶,好情調的地方,關掉手機…沒人打擾…盡情享受…。
所以唔叫雞 但之前對住自己女朋友都硬唔返

引用:
原帖由 Sweetyyyyy 於 2017-8-25 08:36 AM 發表 查看引用來源

如果係咁 要治本就需要先改善抑鬱症 很少聽到長期做運動嘅人有情緒困擾  因為每日做運動至少30分鍾 腦部會分泌出多巴胺 令人快樂 我唔開心時就去慢跑一個鍾 係有效嘅
有左抑鬱症好難唔靠藥物控制情緒

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-25 09:11 AM 發表 查看引用來源
一星期兩三次多左D,一次可以最好戎左佢,快找 泌尿科醫生睇如有需要pm我
黎緊都約左時間睇泌尿科,但師兄你有康復嗎?

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-25 09:15 AM 發表 查看引用來源
麻麻哋咋 勉勉強強呀 條女都係唔係幾滿意呀 好過冇啦
都係要靠食藥先做到嗎?

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-25 09:36 AM 發表 查看引用來源
對的但係而家效果開始唔係好得 食完 鼻塞 都幾辛苦㗎有時
食呢d藥 鼻塞頭痛感覺我都試過

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-25 09:37 AM 發表 查看引用來源
總之我想但係力不從心都幾痛苦㗎所以我明白你嘅心情但係冇辦法啦乜鬼都是 試過
師兄你都識講 你已經50幾歲 我29歲已經咁 仲痛苦

引用:
原帖由 貓子兒 於 2017-8-25 05:20 PM 發表 查看引用來源

起碼你肯睇醫生面對問題,我同前度因為佢呢方面有問題而導致分手,佢唔想睇醫生,睇左都唔向我透露病情,佢話壓力大,唔想同我一齊,分左。

加油,你唔好灰心,我見有位50幾歲嘅男士都睇好左。你都係29,一 ...
你有冇介意過佢陽萎先

引用:
原帖由 jpow 於 2017-8-25 08:43 PM 發表 查看引用來源
I have 抑鬱症 too. but no problem to have sex after taking medicine. 10 yrs
師兄你隨左食抑鬱藥仲有冇要食鎮定劑個類

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆