上一頁下一頁
發新話題

陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
57  38.9k

引用:
原帖由 jpow 於 2017-8-25 08:55 PM 發表 查看引用來源
yes. If i dont take, I cant sleep
我同你一樣 唔食藥訓唔到 但你食左十年真係一d都冇影響你性功能?

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-25 08:58 PM 發表 查看引用來源
我食左三十幾年都戎得,你 碎料啦
咁介左煙對你性功能有冇感受到少少既幫助?

引用:
原帖由 jpow 於 2017-8-25 09:06 PM 發表 查看引用來源

I used to have sex everyday when i was 2x. but now only once every 3 days mastubation or having sex.
but I think I am just getting too old to have sex too much.
And I am taking heavy medicine.
咁你有冇食犀利士或偉哥個類藥

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-28 05:16 PM 發表 查看引用來源
同時天涯淪落 人 保重呀
師兄 咁你而家扑野 係唔係次次都要食藥呀?

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-28 05:18 PM 發表 查看引用來源
係呀
食犀利士定偉哥?

引用:
原帖由 天郎 於 2017-8-29 04:29 PM 發表 查看引用來源

師兄唔該曬你, 我剛剛睇完醫生, 個醫生幾好喎 ,耐心聽你情況,然後分曉你嘅情況 ,再檢查下個袋, 冇問題就開藥 佢有兩個選擇畀我.1  x哥,2   乜利士, 我就選擇2 貪佢可長時間d, 價錢同你所講嘅 ...
師兄 咁個醫生冇同你搵出陽萎既成因嗎?

引用:
原帖由 天郎 於 2017-8-29 04:58 PM 發表 查看引用來源

因我已經52歲 醫生話年齡令血管唔知乜乜 加上一般壓力問題, 大概話 大概話兩樣都有啲
係唔係大約講你心血管老化?

引用:
原帖由 天郎 於 2017-8-29 05:18 PM 發表 查看引用來源

都係㗎,d血 行得唔好快來快走 所以時硬時軟 有時唔得
但始終醫生都冇同過你認真做過一d檢查,都係就咁開藥,好似我去家計會咁

引用:
原帖由 天郎 於 2017-8-29 05:18 PM 發表 查看引用來源

都係㗎,d血 行得唔好快來快走 所以時硬時軟 有時唔得
我既症狀同你一樣

引用:
原帖由 coffeeboy1108 於 2017-8-29 09:23 PM 發表 查看引用來源
4粒定8粒呀老闆 如果係8粒你賺咗啦 我喺醫務所配偉哥 都要八舊水八粒
佢係4粒裝犀利士呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆